Doftar! <3

                                            Datum: 2008-08-24 Tid: 19:58:38 Kategori: Blandat
Har ni tänkt på en sak?
Håret doftar alltid så underbart efter att man har varit hos en frisör och klippt sig, eller om man har färgat det. Det roliga är att doften sitter i i några dagar också, för jag brukar i alla fall inte duscha det första jag gör. (Det gör ju oftast frisören där..)

Nu doftar håret hetl underbart, jag kan sitta och lukta på det hela kvällen. Jag tog några" ego-pics" (som man så snyggt kallar det nu för tiden..)  förut med mobilen som jag tänkte bjuda på. Säg vad ni vill!


Så här ser jag ut nu! Kanske inte världens snyggaste precis, men vad gör det? :P Jag är i alla fall glad att jag inte längre ha råttfärgat hår med äckiga ljusa slingor. Ljust hår är ingenting för mig, tror jag.

Moster sa åt mig att färga håret igen om ungefär 2 månader, så så får det bli! Det blir tydligen bättre andra gången man färgar håret. 200 kr gick det på för övrigt. Svinigt dyrt, men egentligen inte alls. Hade jag gått till en salong så hade jag nog fått ge mer och lite till. Jag är tacksam för de låga priserna jag kan få. :P Kontakter you know. ^^ ;)
1 kommentarer                                                                                                                    
  mojje

blev ju kalasbra de där :)

2008-08-24 l 20:58:10
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: