En liten historia

                                            Datum: 2008-08-20 Tid: 12:55:32 Kategori: Blandat

Faktiskt så har jag ingenting annat för mig än att blogga idag. Då tänkte smarta jag, att jag skulle göra ett sådant där grovt långt inlägg om mitt lilla liv. Inte alldeles från början dock, jag hittade inga bilder när jag var mindre än 9 år gammal (som på bilden ovan). Det var skolavslutning den dagen kommer jag ihåg, med tanke på håret, jackan och kläderna.


En mycket pinsamt fet bild på mig när jag är 12 år. Jag befinner mig i Karlsborg på farmors kolonilott. Tänk så liten och oskuldsfull jag var där. 12 år, måste med andra ord gått i 6:an? Eller det här var ju sommarlovet, så skulle väl börja 6:an antar jag. Så liten. Så ovetandes om vad livet senare hade att erbjuda..Usch, jag är mig ju riktigt lik också.


13år gammal och hade nyss ramlat av en häst och brutit handleden på 3 ställen. Minnen <3
Det var i den åldern jag som mest höll igång. Badminton, ridning och klättring. Fattade ni vad jag var uttråkad sen när jag inte kunde göra något utav det? 6 kg gick jag ner på en månad. Jag och mamma hade bestämt att ingen av oss skulle äta något onyttigt under november månad. Gick ju bra. Muskler och fett var som bortblåsta! Jag kommer ihåg att min tumnagel på den vänstra sidan (med gipset!) blev grymt lång eftersom jag inte kom åt att bita av den. Haha, det var ju också något positivt.


2005, jag var på ridläger. En jätterolig vecka som befann sig i Östergötland. Jag åkte dit tillsammans med min syssling och min klasskompis. Jag minns inte riktigt allt som hände, men nog minns jag det mesta. Något jag minns är att jag fick mycket muskler utav att bära sadlar hit & dit och rida runt. 3 timmars ridning om dagen var det, helt underbart! 14 år måste jag ha varit här. Jag var så förbaskat ful ska ni veta! Jag hittar inte ens ord för det..tömd.


Samma år var jag även i Moraira, Spanien, för första gången. 2 underbara veckor där nere med mycket sol och bad! Nästa år, då ska jag dit igen! =)


Jag och Marie grejar med någonting. Vi gör en skiva till Sosso eftersom hon ska flytta till USA. 15 år här då, och då hade jag min första kille..Ja jösses! Bra & dåliga tider det där. :P Känns som om det var igår, men det var över 2 år sen. Helt sjukt.



Här fyllde jag 16 år. Hade halvblonderat mig, men det blev inte mer än gult. Så fruktansvärt fult var det, och det har avskräckt mig från att blondera mig igen. Hur som helst, det här är 3 månader innan jag bryter upp mitt förhållande med min första kille som då har hållt i över 1 år. (Tog slut i april, blev tillsammans med en annan i juli, men det är en annan historia..) Ja justde, jag färgade även håret mörkt det här året. Undrar om jag inte gjorde det året innan också. Men här ser ni ju skillnaden. Personligen tycker jag bäst om det mörka..


Haha och ja, den här bilden är tagen från nu i somras. Bry er inte om min mindre fagra mage, men Adam hade gjort en avkylningssak. En skottkärra med en plastpåse i som han fyllde med iskallt vatten, den är ju också en idé! ;D 17 år alltså. Undrar hur jag ser ut om 5 år! Det återstår att se!

Egentligen har jag ju inte förändrat mig mycket på bilderna. Jag är densamma, gamla Melinda, fast ändå inte. Mycket har hänt genom åren. Och vissa beslut som jag tar nu, skulle jag säkert inte ha tagit då. Men, människan förändras, inte bara till utseendet..

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: