Hoppa om du vågar, riskera ditt liv

                                            Datum: 2008-08-16 Tid: 11:58:57 Kategori: Blandat
Lördag

Vaknade när jag hörde att någon jävel ringde på dörren, klockan var då halv 11. Kanske var det dags att stiga upp ändå, jag hade ju trots allt sovit i nästan 10 timmar. Men det behövde jag. Jag känner mig bra mycket friskare idag, har bara lite ont i magen...(:P)
Det var mormor, morfar & morbror som kom på ett litet besök (de stannade ungefär i 5 min, så ja det var ett litet besök). Anledningen till att de kom var att mormor skulle lämna över lite tidningar till mig, och tro det eller ej, men det var riktigt bra tidningar som passar ungdomar. Mormor är väl lite ungdomlig av sig. ;D :P

Igår kom Linus till mig på kvällen. Vi tittade på Jönssonligan och tog sedan bilen in till Skövde en sväng. Mor min var lite skeptisk till det först, men jag rörde mig ju inte mer i bilen än hemma (tänkte jag). Jag kände mig så otroligt sugen på en cheeseburgare att jag var tvungen att ha en på momangen. När jag väl åt den, så var den inte så god tyvärr. Mina smaklökar har väl inte vant sig vid mat än antar jag. =(
Men, jordgubbsmilkshaken var god i alla fall. =) 

Mina grabbar skulle på BIO igår men jag fick inte följa med eftersom jag var sjuk. Visst, jag hade väl annat för mig, men ändå! :P Nejdå, jag är inte alls sur, men det roliga var att jag faktiskt såg dem i Skövde. De blev nog ganska överraskade när jag sedan sms:ade de från ett helt okänt nummer.
De ville att jag skulle träffa dem, men jag fick ju inte röra mig ur bilen (förlåt grabbs!).

Nu för tiden blir det sådana här riktigt långa, äckliga inlägg som ingen orkar läsa.
Sorry, men jag har ingenting annat att göra, så jag sitter här och skriver vad som faller mig in.

Jag äter väldigt mycket frukost nu för tiden! :O Men det är väl bra antar jag, det viktigaste målet på dagen! ;D
På tal om något HELT annat, så har jag inga skor. Illa. Men att, jag kanske inte ska till skolan nästa vecka så det kanske hinner lösa sig? Fast ändå, jag går nog dit en sväng i alla fall. Skulle ju kännas oerhört pinsamt att missa första dagarna. Det skulle ju kännas oerhört pinsamt att bara visa upp mitt äckliga anlete!
Vi får se hur det blir.

Puss på er! ♥
1 kommentarer                                                                                                                    
  Mitt fina namn: Mitt fina namn: Mitt fina namn: Mitt fina namn: Mitt fina namn är hb j.johan

filmen får en 3/5 inte värt å gå ändå ;-)

2008-08-16 l 18:32:36
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: