Onsdag

                                            Datum: 2008-08-27 Tid: 19:04:48 Kategori: Blandat
Små praliner..

Ja, något måste jag ju kalla er idag?
Regnet öser sakta ner från skyn, och jag sitter här och diggar till Björn Rosenström, vad är det för fel på världen? Skitsamma, det duger mycket bra för tillfället.
Katten ligger i garderoben och hårar ner mina plagg medan hon gulligt nog slickar sig på hela sin kropp. Underbart.

Skoldagen idag var mycket kort, vilket var helt otroligt skönt. Till skillnad från gårdagen så var den här inte alls seg. Förmiddagen bestod utav grafiska lektioner, vilket är hyfsat kul, ÄN så länge. Antagligen kommer jag att stöta på grova problem senare, men just nu är det lugnt.
Idrott hade vi också, dock bara introduktion. Lektionen höll väl på i ca en kvart, en lagom lång lektion enligt mig. Läraren berättade att vi det här året skulle jobba mycket med ledarskap, och jag bestämde mig för att leda en lektion själv och då köra volleyboll. Antagligen kommer det gå åt skogen, men vad gör det om 100 år? Bara jag är godkänd liksom.
Jag stannade faktiskt kvar en stund för att snacka med läraren om vad jag ska göra eftersom jag inte kan/FÅR vara med de kommande 10 veckorna. Det ligger till på följande vis: Jag ska sitta inne i skolan och svara på frågor. Typ om droger.

Sedan snackade jag och Anton med henne om ite allt möjligt. Bland annat hennes ben. Och även om Antons moster. Jag satt där och garvade, fattade inte riktigt att hon verkligen sa så som hon gjorde. "Ärligt Anton, hon är ju lika bred som hon är hög!"
Jag kan inte annat än att älska henne. Vilken fantastisk människa. =D Sådana som gör livet värt att leva, eller inte. ;P

Jag är så fantastiskt trött också. Ändå har jag things to do iksom. Historia, engelska osv. Bäst att sätta igång, så kanske jag känner mig snäppet duktigare sen! =)

Puss på er! <3

(Har ännu inga bilder på den här datorn, måste fixa!)
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: