Onsdag

                                            Datum: 2008-08-20 Tid: 12:24:00 Kategori: Blandat
Heej

Medan de flesta andra är i skolan vid den här tiden, så sitter jag här hemma och äter lite jordgubbskräm med mjölk. Ska inte fara iväg till skolan den här veckan, utan det blir först på måndag jag får se de välbekanta ansiktena igen. Inte utan att jag längtar lite.
4 nya flickor har börjat i min klass, vilket betyder att vi nu är 9 tjejer (innan sommaren var vi 5). Hoppas att de är trevliga i alla fall, men de är de säkert! Vi behöver ju mer tjejer i klassen om vi ska komma ikapp killarna som är en bit över 20 stycken. Nog om det!

Linus var nyss här en liten sväng. Med tanke på att jag inte är mer sjuk än att jag inte kan gå så bra, så är jag frisk i övrigt. En liten visit är ju alltid trevligt, någon att snacka skit med.
Min kära vän Anton ringde även ett samtal. Har inte träffat honom på hela sommaren, och jag måste erkänna att jag saknar honom en SMULA. Men, på måndag ses vi igen, och vi lär väl tröttna på varandra efter alla veckor i skolan sen. ;) Men det ska vi nog klara av.

Now you're in  and you can't get out!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: