Ostbågar <3

                                            Datum: 2008-08-14 Tid: 12:38:12 Kategori: Blandat
Hej på er småttingar! :)

Jag befinner mig vid datorn på nedervåningen tillsammans med en påse ostbågar. (<3) Så otroligt gott är det, fast det är synd att jag inte har någon Coca Cola att doppa de i. Det är ju då de smakar som bäst! ;D
37,7 i feber idag, skönt det. Det är ju knappt någonting! Har precis duschat av mig lite baciller och även rakar bort en hel del oönskat hår.

Något man märker när man är sjuk och inte orkar ta hand om sig själv, är ju hur MYCKET man egentligen grejar med sig själv. Till exempel:
Ögonbrynen - För tillfället är de sjukt buskiga och äckliga. De behöver verkligen noppas nu! Så sådant lägger man (jag) ju ner ganska mycket tid på att göra när jag är frisk.
Benen - Helt ärligt, mina ben har aldrig varit såhär håriga i hela mitt liv, jag kräks nästan när jag ser dem. När jag duschar så är det som att tvåla in en killes ben. Det måste väl bero på att jag rakar de varannan dag i vanliga fall. Men nu ska jag inte raka dem, utan vänta tills jag är frisk och sedan vaxa dem! Aldrig gjort det, men hoppas på bra resultat!
Tänderna - Tål inte tandkräm för tillfället, utan får då en massa blåsor i munnen och infektion i tandköttet, riktigt äckligt! Får därföra borsta med endast tandborsten och vatten. Har jag nämnt att jag tappade en plastbit också? Så nu har jag riktig glugg mellan...alla tänder i överkäken. Jag skäms som en...hund?!

Det går väl att göra listan lång antar jag, men det här är mina värsta saker med att vara sjuk. Jag vill bli friiiiiiiiiiiisk! Och det fort! Jag har sammanlagt detta sommarlov varit sjuk i, få se nu....1, 2...5 veckor? 5 veckor! Det är väl tacken för allt "slit" i skolan förra läsåret. Kan ju inte direkt påstå att jag kämpade för mina betyg, men det ska jag göra i år.

Är riktigt nöjd och glad över mitt kommande schema! Hoppas inte att det blir en massa dåliga ändringar nu bara. Och ja, jag ska välja bort matte C tror jag. Enligt en kompis så behövs inte matte C för att utbilda sig till sjuksköterska som jag har tänkt göra.

Börjar halv 9 mån - ons, sedan runt 10-11 tors-fre. Det är väl bra? Sedan slutar jag inte efter 4 någon dag, så det ska jag verkligen inte klaga över. Men antagligen så får jag nog rätt mycket läxor...=( 7 ämnen har jag, inte överdrivet många! =)

Jösses! Mina fingrar rör sig lite som de vill över tangenterna. Kanske dags att sluta skriva och få i mig nåt att äta istället. Jag letade nyss igenom alla skåp, men hittade bara lite äckligt choklad. Det vill jag inte ha till lunch. Funderar på flingor och en ostmacka. Det får det bli! =D

Ha en fin dag alla kära människor! ;D Puss på er!


En liten bild emellanåt är väl lite roligt...:P
2 kommentarer                                                                                                                    
  charlotte

DU FÅR BLI FRISK SNART !! :( <3

tusen kramar Lillan

2008-08-15 l 00:28:48
Blogg/hemsida: http://yokiin.blogg.se/
  Antonio

Men vi slutar väl ändå vid 5 när vi har japanska?

2008-08-15 l 00:37:09
Blogg/hemsida: http://indiesponge.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: