Svenssonlivet? Något för mig?

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 20:18:21 Kategori: Blandat
Tror ni att jag kommer leva ett svenssonliv när jag blir äldre?

Med det menar jag: villa, ett antal barn, man (fast numer verkar det vara vanligare att man är skild..) vovve, utomlandssemestrar på somrarna, hela familjen framför Tv:n på fredagskvällarna osv...


Jag kom på att det är ett sådant liv som jag har levt. Åkt till Spanien (eller neråt Skåne) varje sommar när föräldrarna har sin semester, äter tacos och ser på något program varje fredag (typ Let's Dance!) har husdjur etc. Inget fel med det, verkligen inte. Men frågan är, hur många lever ett sådant liv? Antagligen tillräckligt många eftersom det till och med har ett namn. Men om jag tänker på mina kompisar och sådana som jag känner till, så har inte de det likadant ställt som jag själv.
Aja, som sagt. Undrar om jag kommer ha det så när jag blir äldre. Det skulle ju vara mysigt, väldigt mysigt till och med. Men man får vänta och se vad livet har att erbjuda. Kanske att jag drar iväg till staterna och viker ut mig i Playboy. Haha, vad säger ni om det?
1 kommentarer                                                                                                                    
  mojje

alla har väl sina svenssondagar

2008-08-21 l 20:23:43
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: