The pieces of my heart are missing you

                                            Datum: 2008-08-15 Tid: 15:53:54 Kategori: Blandat

Fredag

Igår var mamma och lillebror på IKEA i Jönköping och handlade lite nytt. Jag fick lite små saker, bland annat ett par ruskigt fula, rosa spetstrosor, en bok, blommor att ha på väggen, en klocka och ett halsband.

Boken, Tyskungen av Camilla Läckberg, har jag börjat läsa idag. Den har ju bra kritik som tur är, men jag har nog inte riktigt kommit in i den än. Hoppas att jag gör det snarast, för jag vill läsa om mord, inte om en massa barn och blommor som det än så länge skrivs om.
Haha.

Hur som helst! 37,8 i feber idag, det tar sig! Mamma tror att jag kan gå till skolan på onsdag, men ska vi utföra någon fysisk aktivitet (:P) så åker jag hem..
Idag åt jag frukost på nedervåningen för första gången på 3 veckor. Kändes ju mystiskt. Kort därefter fick vi besök av moster och kusin Wille. De kom med filmer, plommon och tårta. Så snällt av dem.
Wille, min snart 5-åriga kusin, pratar helt underbart. En riktig liten bonde med världens västgötadialekt.
"Får man sitta med datastolen vi matbort?"
"Ja har massa pennor men dom har whööötnat!"

Jag kan ingenting annat än att skratta när jag sitter och lyssnar på honom. Det tycker han nog om, för då börjar han skratta på något konstigt sätt så att han låter som en, enligt moster, cpskadad.

Mamma och jag har precis satt upp klockan och blommorna på mina väggar. Det blev en otrolig skillnad, positiv tack och lov. Lite färg gjorde susen, och färgen i det här sammanhanget var röd.

Igår var Cajsa & Marie här, de kom framåt kvällen och hade med sig presenter till mig. (!) Paketen innehöll ett jättefint armband, supersnygga örhängen, en underbar tavla och ett sött litet kort. Tavlan spikade vi upp över min säng alldeles nyss. Jag blev jätteglad för lite besök och lite snack om allt & ingenting. Bland annat fick jag Marie att ringa sin mamma och fråga om hon var förtidigt eller försent född. Det visade sig att hon kom alldeles i tid. :P
Vi snackade även om midsommarbarn. Det vill säga, de som är födda i mars är midsommarbarn. Man brukar väl säga att barnen blir till under midsommarnatten i något tält eller ute i skogen när folket inte är helt nyktert. :P Då kom jag på att min mamma fyller år i mars, och mormor & morfar var endast 16 och 17 år när de "tillverkade" henne. =O

Nog om det. :P Det var trevligt att de kom i alla fall, så söta små frön är dom! <3

Jag får ju heller inte glömma bort!
Linus var här ett antal timmar igår och vi såg på en film och jag låg och garvade med en kudde framför huvudet. När jag är sjuk så garvar jag alltid på kvällen åt....ingenting?! Bara börjar skratta helt utan anledning vilket är oerhört pinsamt. (Nämnde jag att jag började skratta när jag såg Cajsa och Marie utanför min ytterdörr?)

Linus kommer även ikväll och joinar mig när jag ska titta på Jönsonligan! ;D Trevligt! :)

Jävlar
vad jag skriver. Jag har så mycket i tankarna nu när jag knappt har pratat på 3 veckor. Men något slut måste det ju få. Vi hörs!
Puss på er! ♥

2 kommentarer                                                                                                                    
  Cajsa

nåå:) det var jättekul att träffa dig:D har saknat dej sååå<3 och saknar dej nu igen!! men får ses på söndag en liten stund kanske då, då kommer troligen jag för att låna ditt kort;) ha de bäst snygging<3<3

2008-08-16 l 00:32:02
Blogg/hemsida: http://cajsacajan.blogg.se/
  Marie

Det var underbart att se dig!! Härligt att du är på en bättre väg :D(än e4)

2008-08-16 l 01:09:09
Blogg/hemsida: http://sladdnarkotika.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: