Torsdag

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 11:05:29 Kategori: Blandat
God morgon :)

Jag har inte somnat innan 01:00 på flera veckor känns det som, hur ska det gå nästa vecka i skolan? När det är morgon för mig, är det förmiddag för alla andra, och alla är i full sjå med att uträtta ärenden eller liknanade. Själv sitter jag i bara pyjamasen och äter frukost vid datorn. Idag blev det kräm, varm choklad, och en ostmacka. Riktigt smaskigt.
Mamma sa åt mig att jag måste äta en rejäl frukost varje morgon, och en vitamintablett på det. Sedan måste jag proppa i mig mycket frukt, grönsaker, och ja, allt som hör kaninriket till!

Inga planer för dagen. Kommer antagligen att sitta vid tv:n eller här vid datorn. Missan går omkring och tigger mat för fullt, men idag ska hon inte få något. Jag måste vara stark och inte gå in i hennes fällor! Hon måste verkligen banta nu, hon väger ju nästan mer än mig. Där överdrev jag en SMULA kanske, men det är fan inte långt ifrån. Men i och för sig, det är hon som äter. Det är hennes val.

Jag är så grymt sugen på att göra om här i bloggen. Det blir så mycket roligare att blogga om man vet att designen är snygg.
Jag har tittat runt bland en massa bloggar, och jag är verkligen i chocktillstånd. Hur kan man komma på sådana fina designer? Jag är mållös. Men, det ger tips & idéer!

Vet ni vad jag gör nu?
Jag sitter och sjunger till låten Daddy Dj, jag älskar den låten!

 

1 kommentarer                                                                                                                    
  mojje

fin bit :)

2008-08-21 l 16:51:40
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: