Fuck

                                            Datum: 2008-12-01 Tid: 19:19:30 Kategori: Vardagslyx
Idag är det måndag

En ovärd dag i mitt liv känner jag, en otroligt tråkig, trist, grå & mulen dag. Började med att jag skippade dagens första lektion som var att redovisa sin nätbutik. Jag är inte färdig ännu, och lär aldrig bli det heller.
Jag fattar inte. Varför bli det jämt såhär: "Nu ska jag VERKLIGEN sköta mig i skolan, inte skolka, göra ALLA läxor, prov och gå BRA betyg!"
Sen blir inget som man önskade..

Jag är trött på skolan, jag hatar att läsa, att lära. I alla fall där. Jag vill lära mig om saker som intresserar mig. Inte webbdesign, inte en massa tal. Min framtid är inte till för att jag ska föreläsa i en massa ovärda ämnen. Jag hatar det. Jag vill börja jobba, få en säker inkomst, bo i lägenhet med mina djur, jag vill bort från allt som heter läxor, prov, inlämninar osv.

I'm going crazy!

Något som dock var trevligt idag var att jag fikade med Micciz. Rådhuscafét blev det, och jag tror att jag åt världens äckligaste chokladboll. Ungefär, 1 kg socker i den kanske? Jag tuggade socker. Det var ingen hit. Men det är alltid trevligt att snacka med henne. Vi är ju trots allt sockersöta! (Som en scary gubbe sa nere vid rese..)

Hörs sen
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: