Snö

                                            Datum: 2008-12-10 Tid: 22:40:29 Kategori: Vardagslyx
Rätt som det är så kommer det vara onsdagskväll..

Så sa jag till Anton i måndags eftermiddag, och se hur snabbt tiden har gått? Jorden måste tamejfan snurra fortare, det är jag bergsäker på.
Dagen har varit bra. Innan näthandeln i eftermiddags så stod jag och Anton i elevcafeterian ett antal minuter. Där fann vi en gammal skolkatalog som vi skrattade åt, rätt rejält. Tänk vad folk förändras på bara några år..

Efter skolan mötte jag upp mamma i stan eftersom jag skulle visa vad jag önskade mig i julklapp. Den stora klockan var första problemet att ta itu med. Dock var de som jag tyckte var snygga alldeles för dyra. Kanske får det bli en 18-årspresent istället.
Jag räknar i alla fall med att få en bok, örhängen och en parfym i julklapp.

Kvällen har gått åt till att spela gitarr och, faktiskt, plugga. Jag bestämde mig för att göra klart nätbutiken och nu är den inskickad. Det känns skönt. Nu är det bara ett prov kvar i den kursen innan den är avklarad.  
Något som jag istället oroar mig över är inlämnigen som jag har i Teknikutveckling & Företagande. Jösses säger jag bara. Jag har tills på fredagkväll på mig, och jag har inte ens kommit halvvägs ännu.
Men det löser sig, som flickan sa.

Fann en skitbra låt med Good Charlotte förut. Har givetvis hört den innan, men jag hade förträngt den. We believe. En otroligt fin låt som dessutom är simpel på gitarr. Det var bara att ta fram guran och köra!


Missan och jag gick nyss ut en sväng också. Jag skulle mata min älskade kanin och Missan ville väl ha lite luft. Hon älskar att vara ute om natten, då det är lugnt. Inga bilar som skrämmer ihjäl henne och heller inga människor som låter. Bara ljudet av vinden som blåser i träden..
Snön föll så vackert också. Sådär riktigt sakta och fint. Jag älskar det. Än så länge är det för varmt för att den ska lägga sig, men vi får väl se hur det ser ut i morgon när jag vaknar.
Har en liten sovmorgon i morgon också, vilket är lovely!

Ni får sova så gott, så hörs vi.
Jag älskar er.



1 kommentarer                                                                                                                    
  päntzy

din lilla kuksnaskare ;)

2008-12-12 l 15:32:53
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/pantzar
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: