Hemma från skolan

                                            Datum: 2008-01-14 Tid: 16:41:00 Kategori: Blandat
Hej igen, =)

Provet kan man ju säga, gick som väntat. Jag satt där inne i salen, bredvid Anton, LÄNGST fram och försökte komma på något vettigt svar till de äckliga frågorna! Provet hade inte överdrivet många frågor, men det som störde mig var att det inte handlade NÅGOT om grupparbete eller om kommunikation! Okej, det kanske det gjorde. Ärligt, så läste jag inte alla frågor ens, jag var aptrött! Visst, jag vet, det här kommer förstöra hela mitt betyg i TMS, men whatever. Det är bara första terminen ju, okej andra. Men förhoppningsvis blir jag bättre i 2:an och 3:an.

Hmm, jag funderar på att berätta lite om min lilla solsemester nere på Kanarieöarna, Gran Canaria, Maspalomas. Haha, justde, där var jag! På ett hotell som hette något i stil med "Dunas". Alla hotell där nere hette typ det, men det var en arg delfin på skylten i alla fall. =)

Jag satt i skolan och skrev ner nästan hela veckan om vad jag gjort, sen krånglade internet (självklart) och allt försvann. Jag blev så förbannad att jag inte har orkat skriva mer sedan dess. Men, nu känner jag mig så illa tvungen haha. Även om ingen läser det. ^^

I alla fall, det blir lite långt om jag ska skriva allt i ett inlägg, så det blir ett inlägg för varje dag! Hörs lite högre upp, ^^

image325


<3



0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: