Tisdag & Onsdag

                                            Datum: 2008-01-14 Tid: 17:13:36 Kategori: Blandat
Tisdag, 1 januari & Onsdag 2 januari:

Den dagen börjar med en lång sovmorgon, då fortfarande hemma i Sverige, Hjo såklart! Jag och Sebastian, som varit med varandra hela lovet, måste säga hejdå nu! Jobbigt eftersom vi inte kommer ses på 9 dagar typ. Senare på eftermiddagen, runt 4, åker hela min familj + kusinen Hanna till Göteborg. Adam har varit sjuk ett tag och har feber, men jag tror att resan gick ganska bra ändå. Det är ju synd att man ska bli SJUK på en sådanhär rolig resa. Runt 18:00 är vi framme vid vårt hotell, Opalen. Där ska vi sova en natt eftersom vi ska upp redan vid 04:00 nästa morgon. På hotellet fick jag och Hanna ett eget rum, medan mamma, pappa och Adam tog ett annat, dock något större. Vi gjorde inte alls mycket på hotellet, jag och Hanna gymmade lite, vi åt på Burger King (äckligt som FAN eftersom det var pepperoni i dem, jag är EXTREMT känslig mot starka saker) och sedan försökte vi sova. Det gick MINDRE bra kan jag ju lova. På kvällen där, när vi höll på att gymma, kände jag att jag började få urinvägsinfektion, igen ja..! Då tänkte jag bara: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Jahapp, då var den här resan förstörd, sabbad, RUBBAD!

Varken jag eller Hanna sov något den natten. Jag kunde inte somna på grund av att jag behövde springa på toaletten hela tiden, och Hannas anledning var att hon var nervös för den långa flygturen. Haha, en liten mes när, =) Men vem fan är inte rädd när det kan finnas gubbar som hotar att skjuta piloten. ;)

Väl på flygplatsen så...svimmade jag. :P HAHA, eller hur att det var rätt mesigt, men så var det! Jag var sjuk, jag var full och jag var trött! Haha, nej jag skojja bara, jag var inte full!
Situationen blev inte värre än så att jag fick lägga mig på på bänk och ta det lugnt i några minuter. Fick lite juice och lite annat käk.
Flyget gick 07:00 och efter 5 +mer låååååånga timmar landade vi Las Palmas. Där var det alldeles underbart väder. Det var soligt och alldeles lagom varmt. Vilken underbar stämning! Jag var rätt kissnödig också kan jag tillägga, hade inte gått på toan på över 5 timmar ju! Men, hade gått ungefär 3 gånger på Landvetter.
image326

Morfar, mormor och Johan var redan där sedan en vecka tillbaka, så morfar var redan på flygplatsen och väntade på oss. han skjutsade oss sedan till hotellet! Det var egentligen inget hotell, jo det var det kanske, men det såg inte ut så. Först var det en reception med glasdörrar och hela köret, jättefint! Där fanns även ett litet rum med 3 datorer (som jag senare kom att använda:P).

Det var ett jättestort område där! Fullt med katter var det också, såg ut som svenska vanliga katter. Tama. =)
Överallt var det en massa små hus som var gula, :P Även sängarna och sofforna inne i husen var gula...Haha, somrigt och fint!

Den dagen hann jag inte göra speciellt mycket, jag och mamma väntade vid vårt lilla hus på en doktor som kunde berätta EXAKT var det var för fel på mig, det skulle vi inte gjort. Hela kalaset gick på 64 jävla euro.
Tjena vad dyrt alltså! Sen åkte vi väg till apoteket och köpte medicin för typ, 3 euro. Det var mer prisvärt. :P

Jao, det var den dagen, åt på restaurang den kvällen och det var gott! Gratis alltihop :D Då är det gott att käka ;)
Skriver mer lite senare, eller i morgon! Pusshej <3<3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: