2008-07-25

                                            Datum: 2008-07-25 Tid: 11:21:04 Kategori: Blandat
Godmorgon på er underbara tjejer & killar

Sitter endast iklädd ett gammalt nattlinne och svettas lite i värmen. Vet ni? Jag har fått min lön i förskott, 1600 kr. Det gäller 4 dagar i nästa vecka (blir det juli ut eller?). Underbart bra! Jag och pappa räknade ut att jag kommer tjäna 400 kr om dagen i 3 veckor framöver. Frågan är nu vad jag kommer att göra på jobbet i Karlsborg. Förhoppningsvis slipper jag att städa bilar och måla om saker det här året..Men, jag blev faktiskt en riktig fena på att städa bilar förra året! ;D

Solen skiner och om en stund ska jag ta cyklen ner till strandpromenaden och sola (kanske bada) med mamma. Igår badade jag nästan i Vättern framåt natten, men jag skippade det i sista sekunden. Det var inte överdrivet kallt, men det är ju ganska jobbigt att vara blöt sådär mitt på kvällen. Jag torkar ju aldrig med mitt älskade hår. En pinsamt grej också, jag glömde mina skor på strandkanten, undrar hur de mår nu..:P

Jag tänkte på en sak! Om jag hade varit kille, då hade jag fallit för den här tjejen, Nena. Så himla söt med sina lite hängande ögon och mörka hår.


(Klicka på bilden för att få den större)

Är hon inte den sötaste någonsin? Tro inte att jag är lesbisk eller något nu, men hon är ju bara för gölli..Hon som sjunger 99luftballons (min favoritlåt för några veckor sen..)
Kortet är nog hyfsat gammal, eftersom hon nog närmar sig 50 år nu, men hon var ju snygg som ung i alla fall.

Later! ♥
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: