Nästan frisk!

                                            Datum: 2008-07-04 Tid: 16:53:42 Kategori: Blandat
Heej ungdomar/vuxna

Klockan närmar sig kvällen och jag kom nyligen på att Cajsa kommer hit runt 19 för att hämta ett fritidskort. Det är mitt fritidskort som hon ska få låna. Snäll som jag är ibland..;D
Var alldeles nyss i Tibro och hämtade ett ID-kort. YES, äntligen har jag en identitet, och mitt förarbevis är äntligen giltigt. ^^ Illa nu att jag sålde moppen bara..Var även inne i djuraffären de har där och spanade in lite ödlor. Jag tycker så grymt synd om dem. 2 hyfsat stora ödlor, har stått där i buren nu jättelänge. De står på 2 ben, de andra två på någon kant, och tittar ut i affären. Eller förresten, inte ens det, de tittar på någon hylla med hundmat. Stackars dem..

Jag tycker att det är roligare att titta på spindlar, ödlor, sköldpaddor osv, än vad det är att kolla på gnagare/fisk m.m. Tycker inte ni det?

Förresten, intressanta kommentarer på frågan nedan! Tack för att ni tog er tid! ;D

Har jag sagt att jag har världens ogosigaste katt? :)


Nåja, i alla fall ibland. Just på den här bilden är hon riktigt gullig. Ligger i kökssoffan på en kudde och myser riktigt.
Nu känner jag mig tråkig, jag bjuder på en bild fårn Klings kök...


I know...:P
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: