@ Menemelie

                                            Datum: 2008-06-11 Tid: 21:39:27 Kategori: Blandat
Heejsan :)

Okej, rubriken är lite kodad. ;D @ betyder "at" för er som inte förstod det. (Jag lärde mig det typ i förrgår. xD) Menemelie är ett namn som typ, Anton har kommit på. Helt seriöst, så har jag inte hört honom säga "Emelie" en enda gång, otroligt. ALLTID "Men Eeeeemeliiiiiiiie". Haha, alltid är det något som inte är korrekt.

Hur som helst, nog om det.
Sitter här i Emelies nya rum och skriver vid en jobbig stationär dator. Hon ligger i sin säng och bah "OOOOJ FEEEL NUMMER, NEEHEEEJ!" Haha. :) Meningen är att hon ska snacka med sin lilla Sebastian. Ni förstår, nu har vi båda våra Sebbisar! ;D Ett underbart namn.

Vi har precis käkat....FISKBULLAR! Det är underbart gott! Hennes brorsa åt pizza, och hennes andra brorsa käkade kinamat. Haha, vi är ju galna. Men, hon är mer galen än mig, för hon har vita bönor till fiskbullar (med hummersås) Det är ju helt sjukt. Själv har jag ketchup!

Jag älskar en grej! Jag är en sån där kompis som känner mig hemma hos mina vänner. Jag går omkring här och snackar med folk, använder toan, lagar mat och mycket mer.

FÖRUT, så gick vi till kiosken jag och Emelie. Vi skulle dels panta flaskor, men även köpa godis inför kvällen och den kommande filmen! Väl i kiosken, så jobbar det en retard människa där. Han bah: Tjaaaaaaaaaa, blire filmkväll elleeeer?

Okej, jag älskar sådana personer! Det dumma är bara att jag alltid ska härma dem! Lite synd om dem kanske. För jag kläckte ur mig: Tjaaaaaaaaaaa, aaajjemääääään!
Säg inte detta till Emelie, men jag tror at kiosksnubben är in love with her...
Han glodde som faan, + att han tittade in i hennes ögon i minst 10 sek vad han än sa! ;D

What happens in Vegas blir kvällens film. Har redan sett den på bio med Sebastian, men den är värd att se igen. Den är riktigt klyschig, men riktigt bra.
Nähä, det blev visst, Band camp. ^^ American Pie you know. ^^

Nu hittade jag bilder på mig själv! :O


Haha, usch, den är tagen i höstas någon gång, tidig höst! Inte alltför fager kanske, men ääh, vad gör det? =D


Samma dag, eller njae, kanske dagen efter? =D

Ni får ursäkta mig! Jag sitter här och bloggar och chattar med Emelies kontakter på msn! Skitkul ju! Hon ligger i sin säng och typ, snackar. Jag snackade också med honom, vilken underbar man! Lik Karl-Petter som ett as! =D

Nu får jag ge mig, puss puss <3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: