Ny vecka

                                            Datum: 2008-06-30 Tid: 13:03:58 Kategori: Blandat
Hej på er gullungar

Nu är jag på dåligt humör eftersom jag känner mig så otroligt sjuk. Det måste vara Sebastian som ahr smittat mig (;P) har hemskt ont i halsen och är sjukt trött. Nog om det, ni ska inte behöva höra mitt lidande.

Igårkväll var jag ute och "härjade" med de vanliga typ. Emil, Fabian, David, Cajsa & Adam. Hoppade lite studsmatta, åt i kiosken, gömde oss i en skog, sms:ade osv. Love them!

Cajsa + Olle = Sant <3

Helt plötsligt slår det mig att för ett litet tag sedan skrev jag här i bloggen: Emelie + Sebastian = sant (eller något i den stilen). Jahaja, helt plötsligt har alla pojkvänner, utom jag. Men, jag överlever när jag har mina underbara vänner. ;) Men vem vet, någon gång kanske den rätta dyker upp. ^^

Hur mår ni idag?
Jag törs lova att ni alla mår mycket bättre än mig i alla fall, i alla fall fyskiskt. Psykiskt just nu är inga problem för mig, skönt det i alla fall.

Bläää, jag var ute till 3 inatt och bara gick och snackade. Sedan kunde jag inte somna heller, så jag slöt väl mina ögon runt 4snåret. Pappa öppnar dörren redan vid 11 och då vaknar jag. Eller nej, nu skojjade jag, klockan var halv 11.
Jag har redan förlorat 2 parti schack idag, jag tror inte att det är något för mig om jag ska vara ärlig. Logik tillhör inte min hjärna.

Puss och kram underbara ni! <3 ;D


I see you ;D :P
2 kommentarer                                                                                                                    
  mojje

i see you to;)

2008-06-30 l 14:20:58
  Cajsa

jasså du;)

2008-06-30 l 17:22:53
Blogg/hemsida: http://cajsacajan.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: