Doktorn

                                            Datum: 2008-03-12 Tid: 10:52:51 Kategori: Blandat
Hejhej :)

Är för tillfället hemma i Hjo, fortfarande. Var hos doktorn innan idag och tog lite prover. Det blev 4 rör med blod från min arm, jag skrattade ihjäl mig. Så fruktansvärt pinamt var det när jag satt där och hoppade i stolen. Men sköterskan sa att man brukade bli lite fnittrig. ^^ Fick även göra en gynundersökning och allt var pefekt "där nere". Det var ju skönt. :P

Min katt ligger på en vit pall och är sur för att jag lyssnar på musik, hon kan inte sova.

Justde, jag var livrädd i början att det skulle göra ont när hon stack in sprutan i armen, men tänkte man på något annat så kändes det inte alls. Fast nu i efterhand känner jag mig lite, bedövad.
Ska åka till skolan och ha en lektion bara, matte. Sedan bär det av till Friskis&Svettis för lite träning. Är grovt förkyld, så får väl ta det lite lugnt. Träna magen kanske.
Jag har fått magmuskler på sidan, det är äckligt! Jag är INTE van vid att känna muskler när jag håller i sidan på mig själv, det är rysligt...

Bussen går om25 min tror jag, borde kolla för säkerthetsskull! Ha det bra!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: