Tandläkarbesök

                                            Datum: 2008-03-25 Tid: 16:10:19 Kategori: Blandat
I morses vid 07:30 befann jag mig hos tandläkaren här i Hjo, underbart trodde jag!
Jag hade inga hål, och det är jag väldigt tacksam för med tanke på hur jäkla mycket läsk och godisjag häver i mig hela tiden. Däremot satte de inte in någon mer plast, utan det får vänta till fredag. Jippie, får gå och hålla för munnen när jag pratar i skolan då. Aja, det fungerar väl, men det är ju inte särskilt fagert precis.

Tandläkaren sa att jag någon gång skulle få porslin på mina pyttesmå tänder, för det är ju inte roligt att vara skapt så. Det tackade jag för. Det bästa är tydligen om man sätter dit porslinet när man är 20-25 år eftersom tänderna gulnar med tiden. Skulle jag sätta porslin nu, så skulle de tänderna vara jättevita till skillnad från de andra om 10 år. Det var tydligen fult, och jag håller med. Men palla vänta så läääänge. Aja, jag får gå till tandläkaren 1 gång i månaden och sätta dit plast istället, jag får leva med det haha. Men det ska väl gå bra.
Något mer som hon sa, var att jag skulle sluta äta och dricka så mycket onyttigt. Jag borstade bra och hade bra tandkött! *STOLT*

Men som sagt, på fredag ska jag dit igen och plasta in mina stackars fula tänder. Den plasten lossnar nog redan nu i helgen om jag känner till det rätt. Den kan liksom lossna utan att man äter något...BRA! Hela jäkla dagen idag har jag hävt i mig påskmust, det var ju bra gjort av mig. Får gå och borsta tänderna nu...

image536

Det där är min mun om några år. <3


0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: