Fungerar!

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 15:03:07 Kategori: Blandat
Nejmen hej igen :)

Endast 1 minut efter typ. Allting funkar perfekt och nu kommer till och med sekunderna med! Vilken rolig grej. ^^
Jag börjar redan tröttna på min väldigt fula design, jag vill ha något snyggare, något häftigt och riktigt coolt! Inte så himla rosa heller kanske...ääh, jag vet inte. Vi får se hur det blir med det. Snart är det sommarlov, och jag ska ägna varenda regniga och trista dag till att blogga, designa och träna.
Jo, jag ska nämligen träna i sommar, riktigt ordentligt. Jag tänkte att ni ska få följa min lilla bantning-och-tränings-period! Kan ju skriva upp här i bloggen vad jag gör, om jag ändrar något på min vikt eller midja haha!
Nejmen, helt seriöst, jag ska göra mitt absolut bästa i sommar för att komma i toppform! Det bestämde jag mig för redan igår. ;D
Jag brukar ju snacka ganska mycket om vädret som ni vet, att solen gör mig på bra humör osv, men nu är det ju bara jobbigt! Värmen tar död på mig, fastän jag knappt har några kläder på mig. Klär mig alltid i så lite kläder som möjligt, som idag; tubtopp (vit!), strumpbyxor och ett par korta shorts. Aja, bättre med värme en kyla i alla fall! ;D


0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: