Måndag

                                            Datum: 2008-05-26 Tid: 16:43:39 Kategori: Blandat
Hej bloggen :)

Satt och skrev en början på ett inlägg i skolan förut, men internet cpade så jag gav upp. Jag orkade helt enkelt inte..Men nu är jag här igen!
Solen skiner och värmen är här, det är underbart! Det var så jobbigt att leda cykeln + ha en 6 kilos ryggsäck på ryggen hem från busshållsplatsen, så nu sitter jag här i bara bh. Bh och kortbyxor, för det var vad jag hade på mig i skolan idag. Givetvis en T-shirt också, men den rök ju. ^^
Stod nyss med kameran och försökte få lite tjusiga bilder på mig, men det gick ju mindre bra om man säger så. Kanske försöker igen lite senare, men just nu pallar jag inte.

Cajsa kommer hit sen antar jag! Jag glömde mina solbrillor hos henne igår nämligen.
Justde, jag har ju inte bloggat något om gårdagen!
Det var såhär, igår var jag i Jönköping med familjen. Gick på a6 & Ikea. Mycket trevligt för en gångs skull!
Fick såklart med mig lite saker hem:

*Lösnaglar (Depend)
* Ett lila kuddfodral, Ikea 79:-
* 3 par skor, Skopunkten 400:- (vita pumps, vita vanliga tygskor och ett par andra svarta man bara kör in foten i, kan ta kort nån dag!)
* 1 T-shirt, Bikbok 149:- (Det första plagget jag köper på Bikbok någonsin! :O)
* 2 speglar à 99:-, Ikea
* Solbrillor, H&M 79:-

Jao, det var nog det mesta i alla fall. Har säkert glömt något. xD
Åt kinamat igår också, det var ett bra tag sen jag gjorde det, och det dröjer nog innan nästa gång igen skulle jag tro. Det blir grymt äckligt eftersom man alltid får så himla mycket mat! Tog friterad kyckling, ris (såklart!) och sötsur sås.

Idag hade jag redovisning på Power Point på programhanteringen, det förklarar varför jag icke bloggade då, lyssnade på alla andra. Det gick grymt bra för mig alltså! Får nog MVG tror jag, eller också inte. Haha, det sög getpung, förhoppningsvis G, men tror inte det. Jag satt ju och gjorde om min igår, men det behövde jag inte ha gjort. Vi fick ändå använda den vi hade skickat in, för vi hade hans förbaskade dator! Usch vad jag hatar det ämnet. Egentligen är det svinlätt, men jag orkar inte lägga ner tid på det bara. Liksom, powerpoint, hur svårt kan det vara??

På radion just nu: i love Europe - Christer Sjögren
Härlig schlagerlåt va?! =) Det tycker jag i alla fall!

Igårkväll var jag & Cajsa ute på en promenad, vi gick ner till stadsparken och därifrån sms:ade vi Morgan. Han bor ju typ där, men han var icke hemma, utan han var hos Cajsa. xD Iaf, han kom dit, och bjöd oss på glass på Frestelsen. Helt underbart ju! =)

Jösses, vilket långt inlägg det här blir. Det är till och med jobbigt att skriva, för jag sitter nere vid den stationära datorn, och det tangentbordet är inte att leka med. Måste verkligen ta i för att få stor bokstav..aja, det går väl.
Nu tror jag att Cajsa är påväg hit! Borde kanske göra mig i ordning! ;D
Puss & kram, ha det bäst!
3 kommentarer                                                                                                                    
  Lisa

Ha en bra måndag :)

2008-05-26 l 16:48:22
Blogg/hemsida: http://wlisa.blogg.se
  Madeleine

Låter kul, ha en fin måndag! =)

Föressten, låter lite dumt att fråga... men vet du hur jag gör ett sådant svart hjärta du har nedanför? Sett att många använder sig av dem men har aldrig riktigt förstått hur jag ska skriva haha ; )

2008-05-26 l 16:55:09
Blogg/hemsida: http://chocolatechic.blogg.se
  Anonym

=)

http://blooondiiie.blogg.se

2008-05-26 l 16:56:22
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: