Publishme

                                            Datum: 2008-05-29 Tid: 14:51:47 Kategori: Blandat
Okey, finaly! Nu är min blogg ändrad. ^^ Det tog tid kan jag lova. Alla mina kompisar har redan bytt för länge sen, men aja, det gör inget.
Sista lektionen nu, resurstid. Har ni det ämnet? Helt onödigt enligt mig, för jag får ingenting gjort i alla fall på den tiden. Men nu måste jag sitta här i ca 50 min till och typ...blogga? =) Jao, det ska jag göra! Jag älskar att blogga nu igen.

Sitter allra längst bak i klassrummet tillsammans med Charlotte, Andreas (Trädet), John (Bingo), Kim & Anton (R). Härligt gäng! Trädet sitter och snackar om något jäkla spel vid namn patta ponn....haha vettefan hur det stavas, men det låter rätt kul.
Ojoj, nu är det prov för endel...jag måste sänka min ljudnivå...
Svenskalektionen var überkul. Det roligaste någonsin. Jag satt även där längst bak i klassrummet, och snackade (självlart!) om sex. Lite sexualkunskap mitt i allt det tråkiga. ^^ Snackade om allt och ingenting med Robin, Kim, Anton & Alex. Kul ju! Att man lär känna fler & fler lite mer..ordentligt! Haha. Det sämsta var väl att väääldigt många hörde vad jag sa...;P Lite pinsamt kanske, men ääh, I'll survive! =) Like always.

Nu ska jag publicera det här och se hur det blir! ;D
1 kommentarer                                                                                                                    
  Liiillaaan :)

Så himla underbar svenska lektion x)

snacka om att prata vettiga grejer :P <3

2008-05-30 l 09:19:59
Blogg/hemsida: http://meliciouse.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: