Tillbaka till bloggen!

                                            Datum: 2008-05-06 Tid: 20:49:46 Kategori: Blandat
God kväll allihopa :)

Eller allihopa var kanske fel ordval av mig, läsarna minskar i antal för var dag som går. Inte konstigt det ju! Inget kul att läsa om det aldrig uppdateras! Men, här kommer ett inlägg av mig!
Sitter i min säng, lutad mot väggen som vanligt. Min katt ligger på stolen lite längre bort och ser allmänt förvirrad ut. Kanske kan det bero på att jag nyss filmade mig själv med mobilen?
Det är sant.
Det gjorde jag faktiskt, naken till och med. Men var lugn, jag satt ner och hade en fåtölj framför, så man såg ingenting. Vet ni vad som slog mig? :O Att jag faktiskt INTE ska  videoblogga. Dels gör alla det nu för tiden, och dels har jag en hemsk röst. Snackar otydligt och alldeles för snabbt. Nåväl, kan skriva i stället. Är nog bättre på det ändå!

Har precis duschat av kroppen och rakat mig på nödvändiga ställen haha, kände mig helt enkelt ofräsch och gjorde något åt saken. Vi har ju idrott i morgon, så kan ju vara en smart idé att skrubba sig lite. ^^

Vet inte riktigt vad jag ska förmedla idag, nice ordval där va! ;D Jag mår bara fint, inga problem någonstans. Ska absolut inte klaga!
Men, på torsdag har jag nationella prov i Matematik B. Har inte hunnit bli nervös riktigt än, men får sätta fart och kolla lite i boken snart känner jag. Det skulle nog vara smart av mig! Är ni dukitga på matte eller? I'm not!

Ha det bra tills vidare! :)

2 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie

hahah ja mina har sjunkit som fan! har bara mellan 60-80 personer/ dag som kollar min blogg. Men vafan, det är ju bättre än ingenting :)
ILY gumman,

2008-05-06 l 22:25:03
Blogg/hemsida: http://MrsUnderbar.blogg.se
  Sara

Tack för hjälpen!
Men jag hittar inte vart jag kan skriva i annat här "2008-maj-02 @ 10:54 Permalink Allmänt Skriv en rad! ♥ (0) Trackbacks (0) " ?

2008-05-07 l 12:39:50
Blogg/hemsida: http://kezia.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: