Tuesday ;)

                                            Datum: 2008-05-13 Tid: 09:03:57 Kategori: Blandat
God morgon allihop :)

Har engelska nu, fast utan lärare! Sitter här och har INGET att göra, kanske kan blogga lite? Är egentligen inte på humör för det, för jag har ingenting att säga, men aja, kan la göra det ändå. ^^
Har en lång dag idag, men jag ska väl överleva. Undrar förresten hur schemat kommer att bli i 2:an. Kanske hemskt? Just nu är jag ganska nöjd med mitt schema, lagom långa dagar och 2 gånger i veckan börjar jag 08:45, det duger i krig. ;D

Idag är det ju ruskigt kallt! Smart av mig att ta kjol då. ^^ Men, jag har strumpbyxor under, så det är lugnt. Inte världens tjockaste och varmaste kanske, men alltid något. Btw, mitt hår, är helt galet. Det är platt som en pannkaka för fan! Vet inte vad jag ska ta mig till. Glömde sprayet hemma!! Men, nu har jag en tofs i alla fall. Ni som känner mig vet ju att jag brukar ha lite volym på mitt hår, men icke idag! Platt, platt & platt. Jag ser ut som en idiot. xD Men, någon måste ju göra det? :)

Efter skolan ska jag dansa med Emelie & Anton, fast E har inte dykt upp än. Hon tar väl sovmorgon som vanligt! ;D Hahah, tänk om man kunde göra det varje dag! ;D Härligt!

Nej, nu ska jag sluta skriva! ;D Får ångest haha! =) PUSS

1 kommentarer                                                                                                                    
  mingla

Hallo på dig :). Visste du att man kan kolla hur mycket ens egna blogg är värd, jag har länken i mitt inlägg. Min var värd 19.000:-. Hur mycket är din värd?

2008-05-13 l 09:10:15
Blogg/hemsida: http://heymingla.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: