Helt sjukt

                                            Datum: 2008-11-25 Tid: 19:03:48 Kategori: Vardagslyx
Heej

Jag satt och skrev ett inlägg till bloggen i skolan förut faktiskt, men jag struntade i att publicera det. Grejen var den att ett snöbollskrig pågick utanför och då kan man ju inte sitta vid datorn tänkte jag.
Om jag ska vara ärlig så gick jag knappt utanför dörren sen. Var helt livrädd för att bli kall och blöt eller något annat otrevligt. Andra hade oturen att bli det, t ex 2 tjejer ifrån IB1:an. Jösses vad snöiga de var sen när de hade brottats ett tag.

Idag är jag iklädd mammas vita skjorta, ett par jeans från Gina Tricot och en scarf som även den är mammas. Jag förstår inte hur jag lyckas..
Är det vanligt att låna ens mammas kläder? Eller är jag bara cp? Jag har ingenting själv nämligen.

Nu till det här inläggets rubrik. Vad som enligt mig är helt sjukt, det är att år 2008 snart är över. Det är bara lite mer än en månad kvar på det här året. Sedan blir det år 2009. Ett förhoppningsvis underbart år eftersom jag blir 18 bast. Men man vet ju aldrig. Mycket händer på ett år som man inte har räknat med.

Förra nyår firade jag tillsammans med min dåvarande pojkvän Sebastian. Året innan det firade jag med min dåvarande pojkvän Johan, och det här nyåret lär jag väl fira med min nuvarande pojkvän Johan (inte samma som innan). Vad blir det nästa år? En ny Sebastian kanske? ; )
Skämt åsido!
Usch jag låter ju som värsta typen. Skaffar nya killar hela tiden. Men jag har bara haft 3 faktiskt, och alla har hållt väldigt länge. Runt året.
Det känns verkligen som om nyårsafton med Sebastian var igår. Men det märker man ju nu att det var det inte. Honom har jag inte sett till sen i somras, vilket jag inte tycker är alls jobbigt. Har helt kommit över både honom och den första Johan (HAHA!), vilket är väldigt skönt.

Men det är bara att acceptera. Jag är ingen sådan människa som blir beroende av någon annan. Jag kan vara själv och behöver inte ha pojkvänner som hela tiden finns där för mig. Det räcker om familjen och vännerna gör det. Men visst är det alltid trevligt att ha någon man älskar vid sin sida.

Vilket långt inlägg det här blir, men jag tycker att det är skönt att skriva av sig lite ibland. Mina fingrar är trots allt skrivande hela iskalla med tanke på dålig blodcirkulation när jag sitter vid datorn.
Snart serveras det lasagne här i huset, vilket är helt underbart.

Har för övrigt suttit med Photoshop nu i några timmar. (Sedan jag kom hem från skolan)
Det var någon satans julgran jag ville ha gjord, men som jag inte lyckades med. Jag försökte verkligen hela tiden och kämpade, men icke.
Men vet ni?
Till slut gick det! Jag gav inte upp, utan satt kvar och var envis som en åsna. Det kan löna sig ibland, att vara envis alltså. Särskilt när det gäller photoshop! ; )



Det kanske inte är bland det vackraste ni har skådat i era liv, men håll med om att jag är grym! ; ) Tutorials ftw, om man säger så. Vad tycker ni? =) Kom med konstruktiv kritik! ; )

Kram <3
1 kommentarer                                                                                                                    
  guzmania

Ja visst är hon! :)

2008-11-25 l 20:40:04
Blogg/hemsida: http://guzmania.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: