Jag drömde mig alltid bort..

                                            Datum: 2008-11-29 Tid: 20:30:12 Kategori: Vardagslyx
...utan att se det som jag hade
Jag tog alltind för givet då,
fastän jag hade allt så saknades någonting...

Om en liten stund ska jag kila iväg till Johan tillsammans med min kasse full med godis och dricka. Man måste ju ändå "fira" att det är lördag, och jag åt faktiskt inget godis igår. Inte på kvällen i alla fall.
Åt alldeles nyss middag med familjen. Något som luktade julskinka, men som istället var fläskkött med ris och sötsur sås. Smarrigt, men på något vis började jag må illa direkt.

Idag har det varit en riktig släktträtt. Det började med att farmor kom på besök och vi fick lite julgodis. Senare kom även mormor & morfar och vi snackade bland annat om att muslimer verkar ha svårt för att inte runka. Haha lät det dumt? Grejen är att de brukar ju aldrig få visa sina kroppar, utan måste gå med en massa tyg om sig i alla väder. Kan inte männen hålla sig om de ser lite hud?
Herregud säger jag bara..
När jag dör ska jag åka till de länder det islam existerar och vara halvnaken/naken. Antagligen kommer de döda mig eftersom jag visar mig så, men hey! Jag kan inte dö igen, right? Bara att fortsätta och göra de alldeles galna. Shit.

Såg på postkodsmiljonären förut också. Det var nästan pinsamt. Några unga killar visste inte att Astrid Lindgren föddes i Vimmerby. Emil i Lönneberga? Hört talas om det små killar?
Nej, där blev jag arg! ; )

Nu ska jag dock inte klaga mer. Istället ska jag lägga på några lager smink på mitt anlete och sedan mata Ella. Därefter ska jag gå den dryga kilometern till Johans place.

Puss och Kram

Melinda och Emelie <3
2 kommentarer                                                                                                                    
  Pantzar

hahah ofta dom inte kunde den ? :P

2008-11-29 l 20:35:49
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/pantzar
  emeliiiiie pämälie

HAHAHAHAHA varför la du upp den häääääär bilden :O



melinda hjärta ämäli<3

2008-11-29 l 22:07:00
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: