Where you gonna go?

                                            Datum: 2008-11-24 Tid: 21:00:49 Kategori: Photoshop
Jag är otroligt dålig på att ladda upp bilder på mig själv nu för tiden. Jag vet inte vad ni tycker, men visst är det roligt med lite bilder på den som har bloggen?
Så här ser i alla fall jag ut idag. Skabbig.
Ser ni det otroligt korta håret jag har i pannan där? Haha, det blev lite fel när jag klippte där. Usch, det är ju förskräckligt.

På fredag har jag prov i näthandel A. Det är det första provet av de två som vi kommer att ha i kursen. Sedan har vi även en inlämning som ska vara färdig på måndag nästa vecka. Sedan är den kursen slut. 50 poäng bara sådär, det är ju helt underbart.

Ska läsa på de 5 kapitlen innan jag somnar sen.
Har jag förresten sagt hur o t r o l i g t glad jag är för att slippa databashanteringen och multimedian? Jag är som en ny människa.

Och folk, jag har kommit på en sak. A l l t i n g löser sig. Alltid. Även när det känns som om ingenting kan bli sämre, så ska ni se att det alltid dyker upp någon som räddar er ur den hemska situationen.
Jag till exempel: jag är skyldig skolan 600 kr för någon jäkla strömkabel som gick sönder. Jag har inga pengar alls nu. Men så kommer pappa där och säger att han betalar. Är det inte underbart så säg. : )
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: