Den läskiga stolen..

                                            Datum: 2008-10-22 Tid: 12:25:55 Kategori: Vardagslyx
Nyss hemkommen från ytterligare ett "sjukhusbesök". Skulle vara där 11, men tror ni att det var någon där? Nej det var det givetvis inte. Jag satt och surade i soffan i 45 minuter.
Dåligt tycker jag.

Någon sjuksköterska där hade en mobil på sig hela tiden som hade Sony Ericssons ringsignal på. Ni vet, typ den speciella för Sony Ericsson. Den melodin hatar jag nu eftersom den där mobiltelefonen ringde säkert 1000 gånger.
Men vet ni?
Det befann sig endast gamla människor där. Över 60 bast var dem, allihop. Jag var faktiskt riktigt snäll och höll upp dörrar och snackade med dem. Äldreboende kanske vore något för mig? Jag som är så snäll mot dem. : )

Haha. Lite senare (typ trettio minuter efter att jag egentligen skulle ha fått komma till doktorn) så dyker en gammal gubbe upp. Han går så s...a...k...t...a. Jag får nästan lust att säga till honom:
- Kan du gå liiiite saktare? : )

Dock påpekade jag ju just hur snäll jag är, så jag höll tyst. Han satte sig försiktigt i soffan och tittade lite på mig. Strax därefter kommer hans fru (troligen) och sätter sig bredvid honom i soffan. Hon har riktigt "snygga" röda stövlar på sig. ; )

Jag märker att hon påminner starkt om Hjo's bibliotekarie med tanke på att hon inte kan prata. Eller alltså, hon pratade så gott hon kunde, men väldigt hest. Hon frågade sin gubbe nio gånger om han hade med sig sin plånbok. Han svarade aldrig.

Återigen ett besök i "Den läskiga stolen" som doktorn så snyggt sade. Men haha, jag är inte rädd. Det var väl kanske den sjunde gånger jag sitter i en sådan. Eller nej mindre, men ändå.

NI flickor som aldrig har suttit i en gynstol: det är inte så farligt som man tror. Det gör inte ont. Gynekologen skrattar inte. : )



3 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie (den långe tjejen på 192cm;D)

varför just i en gynstol :O

skulle du inte ta blodprover :O

2008-10-22 l 13:47:17
Blogg/hemsida: http://mrsunderbar.blogg.se/
  Nea

Du, vi verkar ha en hel del gemensamt. vet dock inte varför du får gå till gynekologen hela tiden men jag har haft en sån period nu jag också, har varit där typ 10 ggr, nu börjar jag och stolen bli bästa vänner :P och nej, det är inte så farligt som man kan tro! Sen håller vi båda två på med musik.. är ingen höjdare på gitarr men jag försöker... det är mkt roligare med piano :D

2008-10-22 l 16:45:47
Blogg/hemsida: http://linneagibbs.blogg.se/
  Nea

fin bloggen blev förresten! :D

2008-10-22 l 16:53:51
Blogg/hemsida: http://linneagibbs.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: