Måndagen 13/10 2008

                                            Datum: 2008-10-13 Tid: 20:38:05 Kategori: Photoshop
Wiho! :)

Spelade nyss lite gitarr, och HOPPSAN vad det gick bra. Ni får ursäkta min ständiga användning av versaler, men det är nog det bästa sättet att uttrycka sig på nu. Jag kan om jag vill helt enkelt.
Träffade Johans mamma för första gången idag och blev bjuden på en jättegod, hemmagjord pizza. Köttfärs och ananas var ingredienserna (bland andra..)

Nu när jag umgås med så mycket musiknördar (!!) så blir jag själv en känner jag. Jag vill lära mig allt och alla instrument. Dock tycker jag inte att de teoretiska delarna är det roligaste som finns. De är säkert viktiga och hela köret, men ack så tråkiga.

Trots vädret och allt trist som händer nu, så är jag ändå på topphumör! Sitter här i min ensamhet med den stora, stickade tröjan och lyssnar på musik. Ovanligt? Nej, - men jag gillar det skarpt.

Jag hade bestämt mig för att gå till skolan hela veckan, men min mage är skum. Det sticker som fan i den (precis under naveln!). Vet inte vad det kan vara. Behöver jag vara orolig tro? Jag ska nog knalla iväg till en gynekolog i framtiden och se vad det kan vara. Hoppas att jag får ett någorlunda svar då.

Jag behöver läsa, plugga och plugga. Ändå bloggar jag. Men jag måste blogga. Bloggen är mitt liv!

Fy vad hemskt det lät. Men det sorgliga är ju att det stämmer..

Haha ha det fint nu! Puss


1 kommentarer                                                                                                                    
  Anonym

håller med att det lät tragiskt att ett ting på en dator kan bli allt

2008-10-13 l 21:54:22
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: