Tisdagen den 21/10 -08

                                            Datum: 2008-10-21 Tid: 16:37:48 Kategori: Blandat
Hej!

Jag är så glad!
Antonsötnosen hjälpte mig enormt mycket med engelskan förut, nu är den näst intill färdig. Jag fasar dock för att läraren inte ens ska ta emot den eftersom den är så pass försenad. Men wtf, det är väl bättre nu än aldrig?
Kort skoldag idag med en lektion inställd. Jag älskar tisdagar för då har vi inga kreativa ämnen ;>. Ingen multimedia, webbdesign, musik osv.
Endast svenska, teknikutveckling (utom idag då..) osv.

Hur som helst. Hur mår ni underbara varelser?
Jag mår betydligt bättre idag än igår kan jag säga. Inte alls känt mig särskilt sjuk idag. Bara lite på bussen på vägen hem. Kände att illamåendet började komma mer och mer.
Bussfärden hem var ju för övrigt något utöver det vanliga. I en buske ser jag en enorm rovfågel som bara, står där. Aldrig någonsin sett en sådan fågel på så nära håll. Häftigt.
Medan jag lyssnade på den ganska sorgliga låten Hallelujah, så ser jag löven falla sakta från träden. Usch det såg så hemskt ut. Veta att snart är det vinter. Kallt, blåsigt osv. Träden tappar sin..charm?!

Nu ska vi (läs: jag) inte deppa för det i alla fall. I morgon är en ny dag med nya tag. Dock blir det ingen skola för min del för jag ska ta en massa blodprover hos doktorn. Underbart. Jag undrar vad fan det är som är fel med mig egentligen. Håller ju på att dö vissa dagar känns det som.
Nej vad sorgligt. Tänk så ligger jag död här en dag bara. Då blir det inga mer blogginlägg från mig.
Kanske är skönt det förresten! ;)

Ska nog sätta mig ner och pilla med en ny design (ja, igen) typ, nu. Ska bara sätta i strömsladden först.
Puss och kram på er, vi hörs sen!
3 kommentarer                                                                                                                    
  Anonym

nej hon är så fin, som sin tvillingsyster ashley :)

med mig är det sådär, lite halvt sjuk.. och med dig?



hahhaha, jag hoppas verkligen att det inte blir så för mig! gjorde du det själv eller hade du nån kompis som hjälpte till?

2008-10-21 l 17:45:52
Blogg/hemsida: http://juhannie.blogg.se/
  Christina

Fin blogg! Snygg färg :)

2008-10-21 l 18:26:26
Blogg/hemsida: http://pinapina.blogg.se/
  Nea

Hej!

Läste precis den otroliga fina kommentaren som du skrev till mig förra veckan. Jag tappade hakan och började gråta. ja så glad blev jag. Jag har aldrig fått en så fin kommentar av någon bloggare förrut som inte känner mig. Du är en otroligt fin och bra tjej som kan bjuda på något sådant, är inte alls många som kan! blir ju lite klyshigt om jag säger "tack detsamma" men sanningen är ju att du är väldigt fin och osv. :) sen skriver du en bra blogg också ska du veta! HA DET BRA! Kram

2008-10-21 l 19:21:46
Blogg/hemsida: http://linneagibbs.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: