080902

                                            Datum: 2008-09-02 Tid: 21:03:55 Kategori: Blandat
September

Den absolut längsta skoldagen man kan tänka sig hade jag idag. Många lektioner, intressanta men kanske egentligen rätt meningslösa?
Hela eftermiddagen var proppfylld med språk. Svenska, engelska och japanska. Jag tror jag går under med japanska alltså. Vet ni att de alltid drar ut på de sista vokalerna i ett ord? Nu är ju inte jag något geni när det gäller japanska, men jag måste säga att det låter, roligt?! Dumt?
Se det som en rolig grej helt enkelt. Kunna ett språk som knappt någon annan kan!

Något som gör mig så fruktansvärt glad, är att jag verkar ha mognat under sommaren. Okej, de flesta av mina kompisar som läser det här nu skrattar säkert högt, men jag tror fan det! Skolan är rolig, intressant och går faktiskt hyfsat bra än så länge. Bara att hoppas på att det håller i sig hela året. Eller årt, som det heter så fint på västgötska. ;)

Efter skolan träffade jag Johan och tittade hur det såg ut i hans lägenhet (egentligen hans morbrors!). Vilken vy! Bodde överst i huset, och jag fick nästan höjdskräck när jag tittade upp.
Sån är jag, helt knäpp. Jag får höjdskräck utav att stå nere på marken och se något högt. Inte vara högt upp och se ner...Aja..

Justde. På svenskan så arbetar vi mycket med antiken just för tillfället. Mycket att läsa säger jag bara, men hyfsat kul ändå. Tur det, så att man håller lågan igång. Men något jobbigt hände. Igår satt jag i mitt rum och skrev om 3 olika grekiska gudar, bland annat om Afrodite. Då märker jag och Anton att man inte kan skriva om henne, eftersom hon inte finns med på lappen där alla gudar står. FAN! Jag raderar skiten och bestämmer mig för att skriva om någon annan istället.
Sedan, givetvis, hittar vi lappen med Afrodite på. Jag raderade det i onödan. Hoppas det finns sparat ändå! =) Annars är det bara att skriva om! ;)

Jag kom alldeles nyligen hem, och vet ni vad som har hänt? Vi har skaffat ytterligare ett fordon. En röd, tvåfotad kompis som jag redan hyser en enorm kärlek för. Nu kan jag ju köpa godis igen! ;)
 U N D E R B A R T

Nu måste jag göra läxor och dricka något! :)

Puss och kram från en MYCKET GLAD Melinda. Allting är underbart. Inga depressioner här inte! =D



2 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

En röd, tvåfotad kompis? :O låter som.. mig!

2008-09-02 l 21:22:43
Blogg/hemsida: http://sladdnarkotika.blogg.se/
  mojje

då orkar du komma ner på en glass då lr??

2008-09-02 l 21:26:22
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: