Live without love?

                                            Datum: 2008-09-16 Tid: 13:23:18 Kategori: Blandat
Kompisar..

Har för tillfället svenska, och sitter precis som igår med alla tusentals uppgifter. Det är väldigt intressant faktiskt, litteratur. Men det tar på krafterna kan jag meddela er om.
Olycklig kärlek, känslor osv. Det är vad det handlar om just nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig där. Hitta liknelser och jämföra olika myter. Skriva en nyhetsartikel om en myt. Jesus vad svårt. Hjälp mig.
Mitt i allt detta kom jag på en mening, den lyder:
Värt att leva om man bara älskar och aldrig blir älskad?

Egentligen beror väl en del självmord på att personen i fråga känner sig oälskad, bortglömd. "Lika bra att jag dör för ingen bryr sig om mig ändå!"
Kan det inte vara så ibland?
Kanske jag som har helt fel, men jag tror att det kan ligga lite sanning där.

Anledningen till att jag kom att tänka på det här är för att jag nyss läste myten om Narcissus. Han är förälskad i sig själv, men är "sig själv" förälskad i honom? Han kan aldrig få tillbaka den kärleken som han själv ger.
Jösses, knepiga grejer det där. Kommer det någongång bli fred i människans sinnen?

Kom även på att jag ibland kan anses som en väldigt kall människa. I alla fall när jag verkligen tar tag i mig själv och säger mina åsikter.
Jag vet inte, jag känner inte mig själv så pass bra. Kanske är jag det? Alla människor är olika. Vissa är onda, vissa är goda. Man går igenom en massa faser i livet. Antagligen tillhör jag rasen onda och kan inte göra något åt det. :P
Morning


Den här låten är helt underbar. En lugn låt som passar som bakgrundsmusik när man skriver osv. Lyssna! :) Ni kommer känna igen den.

Ska försöka få något skrivet nu!
Pusspuss
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: