26/4 Söndag 2009

                                            Datum: 2009-04-26 Tid: 12:54:33 Kategori: Vardagslyx
Hejsan i värmen!

Solen lyser inte riktigt lika mycket idag, men värmen håller i sig. Härligt!
Johan traskade precis hem efter att ha sovit över inatt, det blev nämligen lite sent igår eftersom vi tittade på filmen Matrix. Dock var den så lång så jag missade väl en 30 minuter av filmen. Skitsamma, går att se en annan gång! ;D

Så att Nelly ska vänja sig vid temperaturen utomhus så står hennes innebur just nu i trädgården. Mycket roligare för henne att vara ute, än i mitt lilla rum. (Där för övrigt de andra två djuren befinner sig i nuläget. En i sin bur, och en i garderoben..)

Idag händer inte så mycket, jag lovade mamma att städa i lekstugan. Ta bort gammal halm och en massa hö som har samlat sig på golvet.
Har typ, en eller två "läxor" också. Läsa på lite inför nationella proven (har det i engelska på tisdag) och läsa lite ur min engelskabok How to be good. Den är så vidrigt tråkig, så vi får väl se hur det går.
Hittade en massa gamla skolkataloger förut som jag och Johan tittade lite i. Man har ju förändrats en hel del på bara ett par år, tack och lov!

Nej, nu ska jag väl ta tummen ur röven och göra mig i ordning. Ni vet, borsta tänderna... sen ut och städa. ;P
Pusspuss
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: