Matfestivalen 28/8

                                            Datum: 2009-08-30 Tid: 19:26:27 Kategori: Vardagslyx

I fredags var jag på Matfestivalen i Skövde och man kan väl säga att det inte var sådär jättelyckat direkt >< Himlen öppnade sig och regnet vräkte ner en bra stund. Då fick jag och mina vänner söka skydd under taket vid resesentrum.

Först tänkte vi käka vid något utav stånden som var uppställda, men vi beslöt oss senare för att ta en hederlig tacobuffé på Harry's! Det var riktigt ljuvligt, och det roligaste av allt var väl att den enda av oss som inte är 18, satt och drack en öl medan vi andra åt? Eller vad säger du Marie? ;)

Jag åkte 2 attraktioner och den ena av dem var nog den läskigaste jag någonsin åkt. Fyfan! Ett skepp som åkte upp och ner och snabbt och gud vet vad. Det värsta av allt var att den stannade i det högsta läget vilket gjorde allting 10 gånger värre än vad det var. Dessutom var det regn så vi var inte direkt torra efteråt. >< Den andra attraktionen var en gammal goding, nämligen en Spin Rock-liknande sak. Wonderful!
Det som dock inte var lika roligt var att medan jag stod och köade till Spin Rock, så blev en stackars grabb nedslagen av ett gäng blattar, fyfan!

Husaren hade gratis entré fram tills klockan 22:00, så dit var vi snabba att gå. Själva dansen och det där skulle starta vid 22:30, men gjorde den det? Nej. Det var framflyttat till 23:30. Vi stack hem.

 

(Tröjan som skymtar lite på bilderna är nyinköpt från Gina Tricot i onsdags)

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: