Like a book

                                            Datum: 2009-08-17 Tid: 20:20:32 Kategori: Vardagslyx
Är i Skövde nu, i lägenheten här. 
Simpsons hörs i bakgrunden, fastän jag förjäves försöker lyssna till ljudet av Hallelujah på youtube. Dock hackar det så att jag bara kan höra de första 4 sekunderna innan det stannar igen. 
Jag och Johan har just avnjutit 2 goda mackor med ägg och kaviar på, det var utsökt. Först hade jag idén att vi skulle äta ute, på restaurang. Men efter många om och men kom vi fram till att vi tar det i morgon istället. Innan bion, Public Enemies
Johnny Depp & Christian Bale är med i filmen, bland annat. Båda skådespelarna är grymt bra, så filmen borde inte vara något annat än det. 
Det som är typiskt en bra skådespelare (enligt mig) är att man kan se människan i fråga vara både ond och god, smart och knäpp, osv osv. Det kan båda skådespelarna göra, verkligen!

Snålsurfar gör jag också. Jag befinner mig i ett ljusblått rum med ett stort fönster som är på rummets vänstra vägg. Persiennerna är nerdragna, så det enda jag ser är ett ljusgrått skimmer som blir mörkare ju högre upp man tittar. På fönsterbrädan som är gjord av sten står det 2 blomkrukor. En vit och en blå. Båda innehåller 2 gröna växter. Jag sitter i sängen, sängen som har ett stort överkast med mörkblå kvadrater på. Framför mig, en stor bokhylla i mörkt trä. Fylld av böcker och diverse gamla foton av familjemedlemmar. Ett oanvänt schack står med alla sina pjäser och väntar på att någon ska damma av det...
Det är i det här rummet som täckningen är som allra bäst om man vill snålsurfa.

Haha, det där lät som en typisk början på nån såndär halvbra bok som en känd författare har skrivit. Eller kanske till och med en ljudbok som Krister Henriksson läser? 

I alla fall. Snart börjar Family Guy, och det är så otroligt bra. Jag ska nog banne mig ta och köpa DVDerna med den serien. 
Nu ska jag sätta mig framför tv:n och njuta av den underbara serien. 
Vi hörs, pusspuss

(Just det, jag träffade ju Jim förut också! Mycket trevligt :))
3 kommentarer                                                                                                                    
  ida-take it or leave it

Haha, ganska kul om du hade skickat runt det till hur många som helst ^^ Nej men det är inte något fara, men som sagt, lite förvirrad blev man ju !:P

Allt bra med dig?:)

2009-08-19 l 07:18:28
Blogg/hemsida: http://lifeoftomorrow.blogg.se/
  ida-take it or leave it

Hahah ja precis! Nej, men nu blev det ju bara kul ^^



Skönt att höra, jo allt är bra med mig med! Äntligen slutat! :D

2009-08-19 l 14:04:01
Blogg/hemsida: http://lifeoftomorrow.blogg.se/
  ida-take it or leave it

Nej men va kul, tack så mycket!:D Det ska jag göra, kram! :)

2009-08-20 l 15:33:06
Blogg/hemsida: http://lifeoftomorrow.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: