Bio & restaurang

                                            Datum: 2009-12-28 Tid: 20:01:29 Kategori: Vardagslyx
Halloj gott folk :)
Hur står det till med er? Själv sitter jag i sängen med Johans laptop i knät och är precis proppmätt. För en liten stund sedan kom vi hem efter att ha varit i Skövde och sett bio och käkat på Mangos. Som vanligt så blev det en Black&White för min del, och den är ju så god!
Det var inte utan anledning vi åkte in dit, utan detta gjordes eftersom det idag är pappas födelsedag och vi skulle partaja till det lite extra. Det är inte var dag man fyller 45 år. Halvvägs till 90 med andra ord, en riktig oldie! ;D Maten var i alla fall sjukt god, och jag hoppas nu att jag inte blir matförgiftad... det har nämligen hänt tidigare att folk som ätit på Mangos legat och kräkts i toaletten nätterna långa. Menmen, det var länge sen och jag har ätit där många gånger. Och jag har fan inte märkt nåt! :D
Hela familjen (+ min älskade Johan) åkte in redan vid 12-tiden i morse eftersom de ville hinna med att handla lite på mellandagsrean. Dock orkade inte jag och Johan med det så vi var hos hans mamma under tiden.
Jag fick ett par strumpor. :)
Enligt henne så är det en liten pojk som jag har där inne i magen, så namnet Leon kvarstår. :) Det ska bli så spännande och se vad det blir för något, och det skulle vara riktigt coolt om det nu är en liten grabb!
Later!
2 kommentarer                                                                                                                    
  Jasmine

Ja det är så himla kul att shoppa kläder till sina små! :) kram

2009-12-29 l 14:05:24
Blogg/hemsida: http://jassenilsson.blogg.se/
  charlotte

sv; jaaa jag fick nästan panik... men som tur var fixade det ju sig! =)

2009-12-30 l 18:40:34
Blogg/hemsida: http://musicismylife.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: