Lucia

                                            Datum: 2009-12-13 Tid: 19:02:34 Kategori: Blandat
Idag är det Lucia vilket innebär att jag går in i vecka 17.

Lillen/lillan där inne rör sig rätt friskt känner jag, vilket är riktigt mysigt! Tänk att jag har ett litet liv där inne i magen, som kommer växa sig stort och bra och sedan komma ut som ett glatt litet sommarbarn. Det ska bli så mysigt. Jag tycker verkligen att vi "prickade" in rätt, så att bebisen slipper komma ut en vintrig, kall, mörk dag. Visserligen är jag själv född en måndageftermiddag i februari, men solen sken i alla fall! ;) Perfekt att sommaren ligger framför oss när barnet har tittat ut. Då kan vi vara ute mycket och slippa sitta inne. Vi får hoppas på en fin sommar bara, utan tusen regndagar, men jag känner på mig att det kommer att bli bra!

Den här dagen började med att jag vaknade helt andfådd utav en mardröm vid 4-5 tiden i morses. Kunde dock somna om och vaknade vid 8 igen -av luciafirandet på tv!
Vi tände sedan det tredje ljuset i vår mysiga adventsstake och åt frukost.
Dagen har bestått av mycket slappande, och vi i familjen såg filmen Män som hatar kvinnor. Jag, pappa och Adam har sett den innan, men det hade inte mamma så vi såg den en gång till, och jag gillar den faktiskt väldigt mycket. Folk som läst böckerna säger att böckerna är bättre, och det kan jag tro. De har sollat bort mycket osv i filmerna, men i det här fallet är jag glad att jag inte redan läst böckerna. Skulle antagligen bli så besviken då...;D Såg även Flickan som lekte med elden igår, och jag har hört att MÅNGA blev besvikna, men jag blev inte SÅ besviken. Slutet sög, men det var egentligen det enda som var riktigt dåligt.

Nelly fick vara ute och springa på gräset (eller i rabatten, där hon mest håller till) en stund förut när det fortfarande var ljust ute. Min älskade lilla nin som sitter där ute i buren 24/7...Hon är så himla söt, och har en sådan underbar personlighet.
Till skillnad från Ella & Moa så har inte Nelly sinne för inredning och intresse för att ta hand om sin päls på samma sätt. Haha, det är riktigt roligt att se hur olika de små varelserna är. Medan Ella gärna gjorde det "i sin stil" med halmen osv, så låter Nelly det ligga och nöjer sig med det. <3

ÄNTLIGEN så tvättade jag rent Sixtens bur idag också. Det förtjänar lillplutten eftersom han faktiskt har namnsdag i morgon. Han är så oveskrivligt söt, och social! ;O Tro vad ni vill, men jag har faktiskt en social salamander! :D (Hur det nu är möjligt..)

Nu ska jag fortsätta att lyssna på julmusik och sakna min nos som är i Skövde just nu. Ligger och badar i badkar.. sötisen! ;)<3

Ha en fin kväll! Puss  <3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: