You're a song, written by the hands of God

                                            Datum: 2009-12-01 Tid: 12:57:39 Kategori: Vardagslyx
Tjenis :)

Idag är det tisdag vilket den här terminen innebär att jag är ledig. Det råkar olyckligvis vara så att jag har hoppat av de kurser som jag skulle haft idag.

Blev väckt i morses av telefonen som ringde och jag hade väldiga problem med att somna om. Låg där och vände och vred på mig och tog mig vid halv 11 ungefär. Då satte jag mig och tittade i ett gammalt fotoalbum och blev alldeles full i skratt. I princip så bestod hela albumet av bilder på mig som liten, och det fanns en del skräckinjagande bilder där kan jag lova.

Igår var jag i skolan, på en lektion. Det var ovant men ändå väldigt skönt att vara tillbaka. Jag behöver rutiner igen känner jag. Jag växlade några ord med läraren och vår plan ser väldigt ljus ut. Tjoho! :) Om jag inte drabbas av svininfluensan eller något annat hemskt så ska jag klara det här, det känner jag på mig! :D

Johan ringde förut och vi snackade en liten sväng. Det första han gjorde var att beskylla mig för att ha klickat honom (haha eftersom han ringt innan när jag pratade med mamma i telefon..) men det kom vi fram till sen att det inte var fallet. Om endast 3 dagar så har vi varit ett par i 13 månader, tiden går! :)
Jag kunde VERKLIGEN inte tänka mig för ett år sedan att jag skulle vara gravid nu, det fanns inte med i min plan. Men för oss har ingenting "gått som planerat" eller vad man ska säga, vi har ett spännande relationship, hähä. ;}

Nu ska jag ringa min gammelfarmor och berätta att hon ska bli gammelgammelfarmor! :D Antingen ramlar hon ihop och dör av chock nu, eller så får hon en enorm livsglädje och lever tills hon blir 100! :D Hoppas på det senare... ;)

Puss!

En sötisbild på mig som ung :}


0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: