Än är det inte slut

                                            Datum: 2009-01-06 Tid: 13:19:45 Kategori: Blandat
Förlåt för den taskiga uppdateringen de senaste dagarna..

Anledningen till att jag inte har satt mig vid datorn och bloggat de senaste dagarna är att jag har varit med Johan.
Vi har inte gjort sådär fruktansvärt mycket, utan mest tagit det lugnt och njutit av ledigheten (som alldeles strax är slut). Sett ett antal filmer:

  • Battle Royale - Handlar om en skolklass i Japan som skickas till en ö mitt ute i ingenstans. Ungdomarna i Japan beter sig bara värre och värre och de vuxna är rädda för dem. Eleverna får i vilket fall som helst i uppgift att ha ihjäl varandra. Alla knep är tillåtna.. En film som trots mycket blod är ganska komisk.
  • Smala Sussie - Behöver jag förklara? Sveriges genom tiderna bästa film!
  • The girl next door - En gripande film som är baserad på en sann historia. (Sånt är hemskt) 2 tjejer, storasyster och lillasyster, är med i en bilolycka och föräldrarna omkommer. De får nu bo hos sina sysslingar och de blir otroligt misshandlade. Särskilt den äldsta tjejen. Fy, jag kunde knappt se klart den.
Det kan ha varit någon mer, men just nu minns jag inte.
För tillfället sitter jag och lyssnar på en massa låtar som Dj Boonie och liknande har gjort covers på. En del är väl helt okej men det låter ju lite roligt.
Har fått se mitt nya schema och det är inte den bästa synen.
Onsdagarna är helt okej med sovmorgon och jag slutar redan vid halv 2. Hur ska jag överleva? Jag vill bara sluta, hoppa av. Leva. Men jag inser ju att det inte går eftersom jag inte har några pengar till det.
Ska jag se det positivt och tänka "det är bara 1½ år kvar!" eller ska jag tänka tvärtom. Att allt är hemskt och att jag hellre hänger mig?

Jösses.
Ska snart skriva lite på min musikinlämning som ska vara inne på torsdag. Kursen slutar nu och istället för musik kommer jag att ha textkommunikation. Vi får väl se hur det går, men jag ser fram emot det än så länge. Jag antar att jag kommer säga tvärtom när kursen väl har startat..

Ha det bra så länge så hörs vi sen!


.
1 kommentarer                                                                                                                    
  Jenna

The girl next door va riktigt jobbig att se på! Fyfan att de hänt i verkligen! Usch för människor!!



Jag tror att du skulle killer ut i riktigt blond färg!

2009-01-07 l 11:56:39
Blogg/hemsida: http://gucciime.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: