Min dag

                                            Datum: 2009-01-14 Tid: 17:06:52 Kategori: Vardagslyx
Tog 8bussen i morse vilket resulterade i att jag kom 25 minuter försent till min mattelektion.
Kom insläntrande med min tunga ryggsäck i klassrummet, men inga kors i taket där inte. Där satt det ett gäng och diskuterade hej vilt om något som jag inte förstod.

Jag tittade frågande på min lärare men hon skakade bara på huvudet. Då sa en klasskompis att de snackade om Sverigedemokraterna.
Politik, intresserar mig icke. Det tror jag inte i alla fall. Så jag satt mest där med min mattebok och med mitt räknehäfte och skrattade lite åt en del sjuka kommentarer. För att jobba med matte c, det intresserar mig inte så mycket. Det är sjukt svårt kan jag tala om för er.

Försökte komma undan företagsekonomiprovet, men förjäves. Läraren tvingade mig att göra det i alla fall eftersom det skulle ta för lång tid att göra ett omprov tills på fredag.
Ett IG får jag räkna med där, fy vad jobbigt. Jag orkar inte med sånt där. Inte längre.

Dessutom har jag ett historiaprov i morgon som jag inte orkar med. Har faktiskt skickat iväg ett mail till min lärare och frågat om jag kan få börja den kursen istället. Det är Grafisk kommunikation B (läser in A-kursen nu..). Hoppas, hoppas, hoppas!
Jag klarar inte historian. Jag kan inte diskutera sådant med mig själv. Inte en massa orsaker och konsekvenser. Nej, jag kan bara läsa och skriva ner fakta. Om ens det..

Jag gillar skolan, men jag gillar inte skolan.


.
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: