Bara för att Anton sa det..

                                            Datum: 2009-11-15 Tid: 17:32:25 Kategori: Vardagslyx
så tänkte jag att jag kunde skriva lite här i bloggen.. :D

Jag hatar den just nu, designen gör mig så deprimerad. Jag menar... GRÖNT? Mörkgrönt...Jag MÅSTE göra en ny, när jag orkar. >< En rosa vill jag ha, det är så sött.

Sitter i soffan och lyssnar på lite musik, alltid gött. Mamma och jag har diskuterat stjärntecken och även varit inne på något helcool sida och sett vad vi var/gjorde i våra förra liv. Vet ni vad jag gjorde? Jo, på 1250-talet föddes jag i Norra England och jag arbetade som boskapsherde! Det ni! ;D

Här är sidan: http://users.telenet.be/gad/re/zweeds.html

Johan kommer om en stund (förhoppningsvis med lite godis;)) och har med sig filmen Jurkyrkogården. Åh, det är med Stephen King (som jag älskar) så den är säkert bra. Min lilla nos <3 Johan alltså, inte Stephen! ;)

3 dagar nu i veckan har jag fått akupunktur i handleden. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte om det är nålarna eller distanshealingen som har gjort att jag idag faktiskt har kunnat äta. Jag antar att det är det sistnämnda! Nålarna sög, de gjorde ont och det var jäkligt obehagligt! Eller också är jag överkänslig..

Har ni testat på healing?

Jag ska få akupunktur i morgon också, och på tisdag. Sedan funderar jag faktiskt på att gå till skolan i morgon, en lektion (den enda jag hinner). Jag vill vill vill! Snälla kropp må bra då <3 Även om det inte är meningen att jag ska vara där nu så tror jag att jag behöver det, jag kan klara av det i alla fall! I'm strong!

Nu ska jag titta på Leila bakar! ;)
puss och kram
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: