Onsdag

                                            Datum: 2009-11-25 Tid: 11:55:12 Kategori: Blandat
God morgon!

Jag sitter nere vid datorn och lyssnar (eller försöker att lyssna) på musik. Högtalarna har tydligen bestämt sig för att reta mig idag genom att vara cp. Musiken hackar sig fram..

Vaknade enligt mig tidigt idag, och det jag då gjorde var att läsa i boken Flyga Drake. Det dröjde flera veckor innan jag bestämde mig för att börja med boken, för något sa mig att jag inte borde läsa den. Att den skulle ge mig dålig energi och dåligt humör. Men jag hade fel. Den är faktiskt riktigt bra (betydligt bättre än filmen, vilket var en anledning till att jag inte vill läsa boken) och jag ser nästan fram emot nästa gång jag läser den. Vilket borde bli ganska snart.

Med tanke på att jag svettas så himla mycket nu för tiden (eller egentligen inte svettas, men LUKTAR vidrigt) så tog jag mig en dusch direkt när jag klev upp ur sängen. Sådant borde jag vänja mig av vid, för det påverkar illamåendet otroligt mycket.
Efter duschen ställde jag mig i köket för att göra mannagrynsgröt (så otroligt gott tillsammans med äppelmos!) men jag fick sätta mig ner på en stol ganska omgående. Fan vad det ska vara jobbigt att ha ett litet barn i magen. Det tar på energin, vilket i sin tur gör mig lättirriterad och allmänt störd i huvudet.

Hur som helst så satte jag mig vid datorn och åt min gröt - tyvärr fick den inte stanna.


Haha, det som är så sjukt med det här ständiga illamåendet är att jag inte kommer att minnas hur dåligt jag mådde sen när det väl har gått över. Jag är en sådan människa som klagar och klagar när det väl är något, men sen när jag är frisk så har jag helt plötsligt glömt bort hur hemskt allting var. Som till exempel körtelfebern förra året. Då var det det värsta som hade hänt i mitt liv i princip, medan jag nu tänker att "äh, det var väl inte så farligt! Hellre körtelfeber än detta illamående hela tiden!"
Är inte det lite konstigt?

Just nu känns det dock som om jag aldrig kommer att bli bra igen. Jag sitter här: sliten, trött och illamående. Haha, hur coolt är det på en skala?
Jag ska nog gå och lägga mig igen, annars somnar jag här i skrivande stund!
Puss
2 kommentarer                                                                                                                    
  Jenny

javisst (:

2009-11-26 l 13:38:23
Blogg/hemsida: http://gucciime.blogg.se/
  Marika

Ville bara säga att var med i min "Veckans blogg" tävling! Skriv i en kommentar att du är med, så väljer jag den med flest röster på Söndag 29/11.

Sista tid för röstning är kl 18:00 29/11 !!



http://missychick.blogg.se/2009/november/091126-veckans-blogg.html#comment

2009-11-26 l 16:12:21
Blogg/hemsida: http://missychick.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: