Vilka tror vi att vi är?

                                            Datum: 2009-10-15 Tid: 17:35:36 Kategori: Filosofi
Jag tänkte att jag lika gärna kan skriva av mig på bloggen likaväl som att jag stör människor på MSN med mitt tjatande..

Som rubriken lyder: vilka tror vi att vi är?
Jag hatar människor, en dålig uppfinning som inte har gjort något bra i den här världen över huvudtaget. Det enda vi tänker på är vår egen överlednad (och har gjort i alla tider) och vi skiter fullständigt i allt annat som finns här på jorden. Vad hände med naturen och djuren? De fanns ju långt innan vi fanns.
Vi förstör. Vi rensar jorden på allt möjligt som är viktigt. För jag menar, om det finns är det ju till för att finnas? Varför ska då vi ta bort det? Vissa påstår att vi är smarta "eftersom ingen annan varelse har kommit så långt i utvecklingen" men det håller jag inte med om.
Vi kanske kan räkna, skriva och tänka på ett annat sätt än vad djur kan, men än sen? De är bättre på annat, på det som vi borde ta efter. De har aldrig gjort oss något ont. De har inte bränt ner våra städer, tillfångatagit oss eller plågat oss till döds. (Cred till de hajar & krokodiler som faktiskt har lyckats åstadkomma en och annan död..)
HAHA nej vad hemskt det där lät, men vi får ju skylla oss själva. Tyvärr dör/skadas ju alltid FEL personer vid sådana där olyckor, något som är så sjukt orättvist. Men å andra sidan så har väl de lärt sig något i livet, och är beredda på att komma till en annan värld. Till skillnad från mördare och liknande (som alltid tycks komma undan) som har en hel del kvar att lära sig i livet.
Det är min tro i alla fall, att oavsett när man dör så är det meningen att man ska dö då.

Sakta med säkert börjar vi lära oss att svaren vi söker finns i det som redan existerar. Vi behöver inte hitta på en massa nya saker för att klara oss. Varför ska vi göra allt så krångligt för? Jag förstår det inte.
Allt vi "är så smarta med" har djuren för länge sedan kommit på, alternativt fått från början. Jävla otur att vi inte föddes med päls så att vi inte behövde ta den från andra djur istället. Vilka nakenråttor vi är! :P

Istället för att finnas för varandra, hjälpa varandra och vara glada och lyckliga över att vi har fått en chans på jorden, en chans att åstadkomma något, ja då gör vi tvärtom istället!
Hur smart är det på en skala?
Vi ljuger, vi tänker alltid på oss själva i första hand, vi är deprimerade över att andra lever bättre än oss själva och vi klagar på allt vi måste göra. Jag undrar när det började egentligen, detta eviga klagande?
Klagade man på stenåldern över hur tjock, ful, finnig och äcklig man var? Klagade man över att man behövde gå upp tidigt, vara i skolan och över att man åt för mycket onyttigt?
Ha, ha, ha, ha, ha.

Tro på Gud och ärligt vandra, sköt dig själv och skit i andra TA HAND OM ANDRA!
1 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie långisen!

vi alla människor klagar olika mycket. Det beror på hur man har det i sin omgivning. Men ALLA klagar på någonting. De flesta klagar på skolan, andra kanske på att de spyr jämt. Typ :)

Men självklart så behöver man ju inte gnälla OM ALLT här i världen, och vara LITE tacksam istället, haha! :)

2009-10-15 l 21:16:06
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: