10 månader med min sockerpäls

                                            Datum: 2009-09-04 Tid: 14:57:50 Kategori: Älsklingen
Låt rubriken tala..

Idag har jag och min älskade Johan varit tillsammans i 10 månader. Det känns som om det var nyss jag skrev att vi varit ihop i 9..Tiden går undan må jag säga.
Hur som helst;

jag tycker att det är ganska roligt att tänka tillbaka på hur det var i början. Förra sommaren och lite på hösten också. Då var jag, tro det eller ej, inte så intresserad av honom, hah! Han hade långt hår som dolde det mesta av ansiktet och det tyckte jag var tråkigt och inte speciellt snyggt. Haha, vad taskig jag känner mig, men det är sant. Hur som helst så pratade vi & sms:ade väldigt mycket (flera hundra sms per dag ibland!), och jag föll för hans personlighet och hela honom. Han var så snäll och gullig och smart och härlig och allt det där.

Vi blev ihop i alla fall, och sen efter ett tag så klippte han sig! :D Då såg jag att det inte bara var insidan som var vacker, utan hela han. Min sockerpäls, min nos. <3
Jag älskar dig så mycket <3
Mer om mer för var dag som går..



0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: