Ett ordentligt inlägg;

                                            Datum: 2009-09-10 Tid: 10:09:24 Kategori: Blandat
Det känns som om jag inte har skrivit ordentligt i bloggen på mycket länge. Bara lagt upp en massa bilder, haha.

Jag är hemma från skolan idag också, det är lika bra när jag inte känner mig frisk. Jäkla hals, näsa och huvud! Dock ska jag ändå ta bussen in till Skövde vid  14:00 idag eftersom vi (jag, Anton och Emelie) ska bestämma vad vi ska skriva om i talet vi ska ha nästa vecka. (Svordomarna ni vet..)

Det blir även att sova över i Skövde, hos Jaana, trots att mamma tycker att jag borde sova hemma eftersom jag är sjuk. Men det ska nog gå bra ändå, det är så mysigt där!

Förresten.. vad har hänt med vädret? När jag tittar ut genom fönstret så ser jag solsken, blå himmel och allmänt bra väder! Snälla Gud, låt det vara fint väder hela hösten! <3

Justdet, igår så tvättade jag vinterburen som Nelly ska vara i (om ungefär en månad blir det väl premiär skulle jag tro). Jag tog bort det gamla nätet som var så äckligt, och det skall ersättas med ett mer hållbart nät.
Annars kan jag ju räkna med att hitta en tom kaninbur efter första dagen, den lilla jäkeln! ;D

Tänkte även måla den och sätta på ett skyddande tak för regn & snö. Den står i och för sig på altanen, men det snöar och regnar in väldigt mycket så det är nog bara bra med lite extra skydd!

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning. Trycka i mig IPREN och nässpray, sedan äta och gå till bussen. (Det är mina roliga planer för dagen liksom..;P)
Vi hörs kanske lite senare, jag hinner kanske blogga en gång till!
Pusspuss
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: