Lång skoldag

                                            Datum: 2009-09-02 Tid: 19:59:31 Kategori: Blandat
Jösses ja..

Idag slutade jag inte förrän 16:50, och det här är den absolut längsta dagen jag har på hela veckan. Borde det egentligen inte vara förbjudet att sluta så sent? Man har ju ingen fritid!

Fotografisk bild var den senaste lektionen, och innan den på den lilla håltimman gick jag och Anton till Biltema och köpte ett hänglås till mig. Äntligen! Nu slipper jag att gömma allt av värde inne hos receptionen, eller rättare sagt inne i det låsta arkivet..
Ett enkelt kodlås för 34,90 kr.

Jag hade ju besvärat mig med att ta med den tunga kameran till skolan idag eftersom vi blev upplysta om att göra det igår. Men använde vi dem? Nej, inte alls. Fyfan. Här gick jag och släpade på den där jävla kassen helt i onödan. Men jag har dock lärt mig en hel del om kameran idag, bland annat om varför man kallar objektiven såsom man gör.. "30 mm", "300 mm" osv. Bra att ha med sig!

En fruktansvärd träningsvärk har jag också, efter de små höjdhoppen igår. Skönt att det tar, men pinsamt att jag är så pass otränad som jag är. >< Det borde verkligen bli ändring på det.. Ändå går jag ju rätt mycket om dagarna!

2 kommentarer                                                                                                                    
  Anjaaa

Snygg design :D

2009-09-02 l 21:11:52
  Linda

hej, jag undrar om du skulle kunna fixa en design åt mig? kostar det något tro?

2009-09-03 l 15:59:34
Blogg/hemsida: http://lifeoflinduz.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: