Besök på MVC

                                            Datum: 2010-04-08 Tid: 18:27:21 Kategori: Julia
Bebisens hjärtljud: ca 130 BPM
Blodtryck: 110/60
SF-mått: 31 cm
Blodvärde: 98


Har återigen varit på besök hos barnmorskan och det såg bra ut. Hon såg att jag hade börjat vagga när jag går, haha. Besöken är inte alls så roliga, utan jag mest sitter där och får information om olika saker - idag om amning! Tänk vad mycket bekymmer mammor har nu för tiden, som jag inte har en aning om existerar ännu. Såriga bröstvårtor exempelvis, hur vidrigt låter det inte? ;S Jag hoppas att det kommer gå bra med amningen för min del, jag orkar inte med en massa krångel. Dock har jag inte varit orolig över det något, så jag tror inte att det ska vara några problem alls.

Mitt järnvärde är fruktansvärt. När jag först skrev in mig låg det på 134, nu är det nere på ynka 98. Fick springa in på apoteket omgående och skaffa mig Niferex. 50 (alldeles för stora) tabletter till priset av 136 kr. Det pinsamma var att jag inte hade de pengarna på kortet, så jag fick gå ut till pappa och be om pengar.. Usch vad sjukt dyr all medicin är, men jag hoppas nu att det hjälper. Järnvärdet måste vara tillbaka på 134 innan förlossningen sa min barnmorska. Som tur är så påverkar inte mitt dåliga järnvärde barnet, dvs. barnet kommer inte att ha ett dåligt järnvärde bara för att jag har det. Bebisen tar in en massa annat blod och får i sig näring ändå. Det enda dåliga är att risken för att jag infekteras av något är större när jag har dåligt med järn i kroppen. Trist att jag har sådana problem med att svälja tabletter bara, men jag ska göra så gott jag kan! :}

Nästa besök är fredagen den 23/4.
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: