En babybox!

                                            Datum: 2010-04-23 Tid: 14:20:54 Kategori: Julia
Tjoho!

Idag är det fredag och snart är ännu en vecka över (snart i alla fall..), vecka 16. Något som är bra med veckorna det här året är att det är väldigt lätt för mig att hålla reda på i vilken graviditetsvecka jag befinner mig i. Nu t ex, i vecka 16, är jag i graviditetsvecka 36. Kanon! :) Hur som helst... jag var i skolan idag och opponerade min klasskompis uppsats, dock var han inte där. Otroligt skönt att han inte var det faktiskt för jag skulle känna mig så elak att sitta och klaga mitt framför ögonen på honom, usch...Läraren gillade min uppsats vilket var kul för mig, eftersom jag suger på uppsatser! Dock vet jag inte betyg, men det verkade inte vara så illa i alla fall!

Fick skjuts in av pappa till skolan och efter den lilla opponeringen for vi iväg till Babyproffsen för att hämta ut min babybox! En ganska stor kartong var det så det var tur att jag inte behövde ta bussen.. När jag kom hem tittade jag vad den innehöll, och följande saker fanns med:
»12 blöjor
»Våtservetter
»Haklapp
»Napp
»Blöjhink
»DVD - världen genom barnets ögon (verkar superbra så den ska jag definitivt titta på!!)
»En massa tidningar och kataloger för mammor och även en massa skit om försäkringar osv.

Jag är otroligt nöjd, detta är ju kanon! Nu har jag blöjor att ta med mig till bb, och även tvättlappar. Bara att börja packa väskan kan jag känna! ;)

I en av tidningarna jag fick, Pampers village Magasin, stod det en hel del intressant. Bland annat polulära namn runt om i världen. I t ex Belgien så är Emma & Noah de mest populära namnen för tillfället. Emma fanns förresten med i en hel del andra länder också, närmare bestämt Frankrike, Irland, Norge, Nya Zeeland och Skottland. Det visste jag faktiskt inte, att det var så populärt! Kan ju också tillägga att de vanligaste namnen i Sverige tydligen är Wilma och William (inte helt överraskande kanske).

Nu är jag redo för bebisen!! Nu kan den komma när den vill för nu har vi saker så att vi klarar oss här! :D
1 kommentarer                                                                                                                    
  Karin - Mamma till Nova

Bjölhinken är toppen!! Slippa illaluktande blöjor :p

2010-04-23 l 15:01:38
Blogg/hemsida: http://karinochnova.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: