MVC-besök 21/4

                                            Datum: 2010-04-21 Tid: 10:09:44 Kategori: Julia
God morgon på er!

Idag har jag ingen samhällskunskap eftersom opponeringen av alla uppsatser är i full gång. Dock ska jag inte opponera förrän på fredag vilket betyder att jag kunde stanna hemma från den lektionen idag. Måste tyvärr ändå ta mig in till skolan i eftermiddag eftersom jag har affärsjuridik... mindre kul om man säger så! Tror faktiskt inte ens att jag kommer att hinna med den kursen, då känns det ännu mer ovärt!!

Hur som helst så skulle jag egentligen besökt MVC på fredag, men barnmorskan ringde mig igår och undrade om vi inte kunde ta det idag istället. Absolut, tänkte jag. Vid 8.30 vad jag nere på vårdcentralen (jag som egentligen skulle haft världens sovmorgon!!) och satt där och väntade en stund. Allting såg bra ut även den här gången.

Blodtryck: 100/60 (lägre än förra gången då det var 110/60)
Blodvärde: 109 (högre än förra gången då det var 98)
SF-mått: 33 cm (följer kurvan bra och hade ökat 2 cm sedan sist)

Jag fick även den här gången öva på att andas rätt när det trycker på som "värst". In genom näsan coh ut genom munnen. Bebisens lilla huvud befann sig i en bra position konstaterades. Nu är det bara att hoppas på att lillen ligger kvar så, så att den inte får för sig att ändra läge mitt i alltihop!

Fick även lite information kring förlossningen, och nu märker man att det börjar närma sig. Usch, jag vill INTE vara nervös, men det är nästan svårt att låta bli. Det kommer göra så ont... jag kommer känna mig så klen som antagligen kommer ligga där och skrika för full hals! Jag har ju dock lovat mig själv att inte skrika av smärta, jag måste hålla det! Några hembesök görs inte längre vilket betyder att när bebisen är 5-7 dagar gammal åker vi tillbaka till bb för att titta så att allt står rätt till. De kommer bland annat att kolla hörseln och känseln har jag för mig att barnmorskan sa.

Justde, som svar på Jills kommentar: just nu är jag så grymt osäker på vad det är för kön, men jag har länge trott på en pojk! De flesta kläderna vi köpte igår ser väldigt pojkaktiga ut, men tyvärr var utbudet (särskilt på H&M) inte alls särskilt stort och det var svårt att hitta neutrala kläder. Nu hoppas jag bara på att grönt går hem oavsett vad det är för kön. Som tur är känns det i alla fall lättare att klä en tjej i mörkgrönt, än en kille i t ex rosa...;S De lila strumporna är därför liiite osäkra haha, men det funkar nog! :D
3 kommentarer                                                                                                                    
  Beatrice ♥

Nja, jag fick ju snitt inplanerat redan i v 38 så jag slapp ju de sista två veckorna, men jag minns att de månaderna gick ganska fort faktiskt. Den jobbigaste tiden var nog precis i början då man längtade till magen började växa så man kunde visa upp den ;) Men efter v. 30 så tycker jag att det gick ganska fort faktiskt. :)

2010-04-21 l 20:17:27
Blogg/hemsida: http://beabus87.blogg.se/
  Melinda svarar

Du kan vara lugn inför förlossningen :D din kropp är skapt för att just föda barn, så det kommer gå finemang :)



Och visst var bodyn sööt :D så himla fiin!

2010-04-21 l 21:06:47
Blogg/hemsida: http://melindawingren.blogg.se/
  Therese von Schultz

Jag tycker inte du ska oroa dig för färgerna, själv tyckte jag mycket om grönt när jag var liten. ^^

2010-04-26 l 18:14:24
Blogg/hemsida: http://blondiell.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: