Njuta - Njuta

                                            Datum: 2010-04-26 Tid: 18:42:16 Kategori: Vardagslyx
Hej på er! :}

Såg till min stora glädje att jag fått lite nya prenumeranter på bloggen, sådant är alltid roligt! Hoppas att ni stannar kvar och inte tröttnar. Skulle ni tröttna, säg i så fall till vad det är som bloggen saknar. ;) Hade en lång dag i skolan idag och ytterligare ett naturkunskapsprov är avklarat. Fick ju i och för sig inte reda på resultatet, men jag hoppas att jag får godkänt i alla fall. Fick VG på det som jag gjorde för ett par veckor sedan som handlade om atomer osv, det är jag nöjd med!

Hoppade även av affärsjuridiken förut, en kurs på 50 poäng. Detta innebär att jag kommer hamna i en situation där mina slutbetyg hamnar på 2300 poäng, 200 poäng ifrån det man måste ha för att komma in på högskola osv. Dock är jag inte orolig över det, jag ska läsa in kurser senare så det ordnar sig nog! Det sköna med att hoppa av just affärsjuridik är att jag börjar sent i morrn och är helt ledig på onsdag. Lycka!! (Är även ledig på fredag så det här blir en kort vecka.)

Till rubriken; mamma hade beställt hem en CD-skiva och i det lilla kuvertet låg där två tärningar med ord på. Orden var t ex njuta, vila, läsa, älska osv. Jag fick njuta på båda mina tärningar och det ska jag verkligen göra nu! Njuta av den sista tiden av graviditeten -även om det till och från är jobbigt!

Hade fått lite kommentarer som jag tänkte svara på nu! :}

En bild på en väldigt liten gravidmage. Var i vecka 22 ungefär!

1 kommentarer                                                                                                                    
  Malin, 19 & Gravid

Okej! Spännande! :-)

Nej, vi vet inte heller, men jag tror det är en flicka :-)

2010-04-26 l 20:05:04
Blogg/hemsida: http://mmylove.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: